Molenfeesten2022 snk2

Zondag 28 augustus: eindelijk terug échte Molenfeesten & een échte Schakel!

Dat velen hiernaar uitgekeken hadden, was er dan ook aan te merken.

Molenfeesten2022

Na een jaar zonder Molenfeesten & De Schakel in 2020 en een lightversie van beide in 2021, maakte Fanfare SNK Weelde haar belofte van een fantastische dag voor alle bezoekers weer helemaal waar!

Vroege vogels....

Al vanaf 7.00u stonden de mensen van de fanfare klaar om de bezoekers hartelijk te ontvangen en werd een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd. Een ideale start van de dag voor de deelnemers van De Schakel, waar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt werd. Heel wat fietsers hadden de ‘Molenhut’ uitgekozen als vertrekpunt van hun Schakeltocht en ook als pauze- of stopplaats was de Molen in Weelde opnieuw erg in trek.

SNK kleurt je dag

Het was dan ook genieten in en rond de Feesttent aan de Molen! Fietsers reden af en aan, de Molen kreeg heel wat bezoekers over de vloer en ook de nieuwe Rosmolen met bijhorende trekpaarden had veel bekijks. Intussen genoten andere bezoekers van een heerlijk terrasje en met de aanvang van de live muziek was het plaatje helemaal compleet. SNK Weelde verwende de bezoekers met een sfeervol zomers optreden en gaf zo ineens de aftrap voor een hele dag vol live muziek. Intussen werd ook de BBQ aangestoken, een traditie die ook dit jaar door velen erg gesmaakt werd.

1 snk camera FOTOREPORTAGE OPTREDEN SNK & JSNK  |  © Nelke van Driel
1rawepo camera FOTOREPORTAGE OPTREDEN SNK |  © RAWEPO

Molenfeesten2022 snk1

JSNK neemt de fakkel over

Kort na de middag mocht de jeugd van JSNK vooraan in de tent plaatsnemen om het beste van zichzelf te geven. De mooie groep jonge muzikanten o.l.v. Yvonne Peters zorgde voor een prachtig concert waarbij de gevarieerde en erg knap gebrachte muziek en het enthousiasme bij de jeugdige muzikanten in het oog sprongen. Het publiek genoot van de muziek, de sfeer en de vele originele extraatjes die deze jonge bende uit hun hoed wist te toveren!

1rawepo camera FOTOREPORTAGE OPTREDEN JSNK |  © RAWEPO

Molenfeesten2022 jsnk2

Molenfeesten2022 jsnk1

Harmonieorkest uit Oosthoven

Na het optreden van JSNK zorgden het Harmonieorkest Sint-Antonius uit Oosthoven en het dweilorkest 3x Raoje uit Tilburg achtereenvolgens voor de live muziek en de bijhorende feestelijke sfeer. In tussentijd smaakten de ijsjes, het zelfgemaakt gebak en de BBQ extra goed, leefden de jongste bezoekers zich uit op het springkasteel en zorgden de weergoden ervoor dat het heerlijk vertoeven bleef op het mooie (en dit jaar extra grote) terras! De échte Molenfeesten & De Schakel waren duidelijk helemaal terug en absoluut voor herhaling vatbaar!

1rawepo camera FOTOREPORTAGE OPTREDEN HARMONIE OOSTHOVEN  |  © RAWEPO

Molenfeesten2022 Oosthoven

PS: De Molenfeesten gemist?

-> Op zondag 25 september kan u fanfare SNK Weelde en jeugdfanfare JSNK opnieuw aan het werk zien én horen! Om 14u verzorgt de fanfare haar kermisuitstap. Telkens een hele belevenis om zo’n grote groep muzikanten al spelend doorheen de Koning Albertstraat te zien trekken! Intussen bent u hartelijk welkom in de zaal van St. Michiel om de kermis te vieren met allerlei lekkers, waarna de jeugd van JSNK u om 16u verwent met haar eigen spetterende concert!
-> Daarnaast kondigt SNK Weelde een volledig nieuw initiatief aan op zondag 6 november met ‘De taart staat in brand!’, een muzikaal beeldverhaal voor grote en kleine mensen. Meer info volgt later, maar het belooft de moeite te worden!

Molenfeesten2022 Rosmolen

Molenfeesten2022 Veloscope 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren