Poster Matinee 2022KF Jeugd en Vreugd Ravels-Eel organiseert op zondag 11 september 2022 haar NAZOMER MATINEE met een nazomerterras.

Een NAZOMER MATINEE met gezellige concerten gebracht door onszelf (KF Jeugd en Vreugd), Harmonie De Arend (Arendonk), KF De Heidegalm (Schoonbroek) en ’t Heremenieke (Turnhout).

Dit alles vindt plaats in de tuin bij gemeentezaal Den Eel en is volledig gratis. (Bij slecht weer gaat alles door in de zaal).

   Het terras zal om 12.30 uur worden geopend.

KF Jeugd & Vreugd Ravels-Eel zal de NAZOMER MATINEE openen, rond half 2. Daarna laten Harmonie De Arend en KF De Heidegalm hun beste noten horen.

Afsluiten doen we rond 16.30 uur met ’t Heremenieke uit Turnhout, dus ambiance verzekerd!!

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zondag 11 september 2022 te komen genieten van dit gratis aangeboden concert. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in.

Welkom allemaal, ook zij die na een rondje garage-sale in Ravels en Ravels-Eel zin hebben in een drankje en een hapje. Het is de perfecte plek om even uit te blazen.

Wij zien u allen graag tegemoet.

PS: Indien interesse in het leren bespelen van een instrument of een oude muzikale hobby nieuw leven inblazen, lees dan ook ons artikel “Infomoment Opleiding” wat eerder op deze site is geplaatst.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren