jsnk2018 2

In tegenstelling tot de voorbije jaren waren de weergoden dit jaar Weld Kermis niet zo goed gezind.

Om 14u viel de regen met bakken uit de lucht. Het was dan ook letterlijk “geen weer om nen hond door te jagen” en zeker geen groep fantastische muzikanten met hun mooie instrumenten. Maar dat nam niet weg dat de mensen graag tot in de zaal van St. Michiel kwamen om te genieten van zelfgemaakt gebak, heerlijke pannenkoeken, vers hoeve-ijs van ‘t Prinske en ander lekkers!

jsnk2018 1

‘JSNK in concert’ maakt veel goed. 

Bovendien maakte de jeugd van de fanfare die kermisuitstap op straat méér dan goed met hun fantastische optreden! De aankondiging van ‘JSNK in concert’ had de lat best hoog gelegd, maar de jonge muzikantjes van de fanfare maakten de verwachtingen helemaal waar! De muzikanten zelf én de mensen in de zaal straalden en zo liet JSNK op deze regenachtige kermiszondag de zon toch volop schijnen!

JSNK maakte de belofte van een verrassend en entertainend concert helemaal waar: Wie had op deze zondagmiddag immers een vulkaanuitbarsting, gewonden, de ambulance van dienst en een uitstap naar de diamantenbuurt in Antwerpen verwacht?

Het publiek werd volop verwend met een gevarieerd programma met daarbij enkele bekende hits en knappe solo’s! En ook deze solo’s zorgden voor de gewenste variatie. Solo’s op trombone, hoorn of zelfs pauken zijn immers zeker niet voor de hand liggend en werden dan ook erg geapprecieerd!

Maar ook, of misschien zelfs vooral, in groep liet JSNK horen wat een muzikaliteit en talent zij in huis hebben! Van de jongste tot de oudste muzikant van die geweldige groep: samen lieten zij horen en voelen wat zij kunnen én hoe plezant zij het vinden om samen muziek te maken! Een pluim op de hoed van dirigente Yvonne Peters, die uit elke JSNK-muzikant het beste naar boven weet te halen!


En dat de sfeer er goed in zat, bewees niet alleen het enthousiasme van de JSNK’ers, maar zeker ook dat van het publiek! Er werd volop mee geklapt, ritmisch mee bewogen én gefotografeerd! Na twee (!) bisnummers was de bewondering en het plezier op alle gezichten af te lezen.. In de zaal van St. Michiel scheen de zon!

1rawepo camera Fotoreportage JSNK in Concert  |  © RAWEPO

jsnk2018 3

 

DIA SHOW

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren