steam top

Het begint stilaan een traditie te worden met Weld Kermis… Op vrijdagavond moet je in de tent zijn als je houd van een dijk van een band. Waren eerder ondermeer de inmiddels haast onbetaalbare DareDevils te gast, gisteren ging het dak er bijna af met de vijfkoppige “ladies” rockband STEAM !

steam3Ere wie ere toekomt… de kapper heeft een neus voor muzikaal talent, steeds weer weet hij toppers naar ons dorp te halen. Merci Hugo… we hebben weer genoten.

We hadden vooraf uiteraard al eens gaan “googelen” en alzo ook geluisterd naar een promovideo van de aangekondigde artiesten, we waren dus verwittigd… En het moet gezegd, de kennismaking met STEAM was fantastisch.

 

steam4steam6STEAM staat voor girlpower ! De vijf rock bitches hebben hun groepsnaam goed gekozen. Op het podium ging het er heet aan toe, aan de andere kant van de nadars was er ook weinig tijd voor verkoeling en dat ondanks de intrede van de herfst. Met hun #BITCHPLEASE tour, bestaande uit twee wervelende sets vol met ijzersterke medleys, pakten ze het hele publiek in. En dat deden ze niet enkel muzikaal, ook hun voorkomen deed menige hartjes sneller kloppen. We durven haast denken dat enkele jonge kerels vannacht heerlijk hebben zitten fantaseren in hun dromen.steam5

 

Wat er zoal de revue passeerde ? Wat eigenlijk niet ! We herinneren ons nog covers van Abba tot Bon Jovi, van Kiss en Prince naar de Black Eyed Peas en van Queen en The White Stripes tot AC/DC. Oh ja, zelfs 2 Unlimited en Technohead werden overgoten met een jus van rock.

steam2

 

Na wat fotoshoots met jan publiek konden de meiden voldaan terug naar Nederland afzakken. Het was inmiddels al ruim na 2 uur, maar niemand die daar om maalde. Men beleefde weer een topfeest waar nog veel over gesproken zal worden.steam7

 

 

 1rawepo camera        FOTOREEKS : Weld Kermis 2018 met STEAM

 

   

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren