tuinfestivalfront

Het wordt stilaan een vaste gewoonte: vanaf 1 augustus beginnen heel wat mensen in groot Ravels af te tellen naar het Tuinfestival.

Ook voor de 6de editie van het gratis festival in de tuin van de Pastorij in Ravels, heeft de organisatie een veelbelovende affiche klaar. We geven graag een overzicht van wat er te verwachten valt op 11 augustus vanaf 19u00.

gigant

Gigant

Een eerste stevige naam op de affiche van Tuinfestival 2018: Gigant! Zij spelen al jaren passionele en gedurfde rockmuziek. Los van trends gaat het bij hen vooral om de muziek én het plezier. Kalle, Gert, Pieter en Kristof zullen het beste van zichzelf geven op het Tuinfestival.

 fredthe outcast

Fred & The Outcast

Fred and The Outcast is een Belgisch bluesrock trio uit de omgeving Turnhout. Dit 'real vintage' trio brengt een mengeling van Texas Swing en Rock! Met klassiekers en eigen nummers, zullen zij voor een geweldige muziektrip 'down memory lane' zorgen.

midlife 

MidLife

Voor MidLife is elk optreden een feest, een muzikale belevenis. Honderden optredens, een ervaren bezetting, ... de liefde voor muziek zal zorgen dat niemand zich ook maar één seconde verveelt tijdens het optreden van MidLife!

rene redley 

René Redley

Tsja. Hoeft deze Schlagerkoning eigenlijk nog verdere uitleg? Al voor de zesde keer zal René Redley er voor zorgen dat de sfeer, de ambiance én de polonaises een absoluut kookpunt bereiken! Zet je schrap voor Nederlandstalige meezingers, strek die armen, leg ze op de schouders van de persoon voor je en huppel gewoon mee in een feestelijke polonaise op het Tuinfestival!

 

Six On Fire

Begin 2013 kwamen enkele muzikanten op het lumineuze idee om het concept van mash-ups op een live-band toe te passen. Wat langzaam ontstond, was een band die klinkt alsof een DJ met meerdere draaitafels knallers door elkaar gooit! Is het Tuinfestival 2018 klaar voor een bombardement van hits door Six On Fire!?

dj kristof

Niet te vergeten: DJ Kristof

Tot slot nog de allerlaatste naam van onze affiche: DJ Kristof! Hij zal zorgen voor sfeervolle overgangen tussen de verschillende bands én voorziet ook nog een kraker van een afterparty. Dat belooft!

 

1rawepo camera   filmcamera     

Rawepo zal natuurlijk weer klaar staan om alles in beeld te brengen en u de dag erna een verslag met fotoreportage 
te bezorgen voor de mensen die er niet bij konden zijn of misschien wat te diep inhet glas hebben gekeken om alles te onthouden. 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren