snk jaarconcert2018

Na veel voorbereidings- en repetitiewerk is het volgend weekend eindelijk zover: het Jaarconcert van SNK Weelde!

De grote, enthousiaste groep SNK’ers nodigt u van harte uit om op zaterdagavond 21 april mee te komen genieten van een niet te missen muzikale avond vol muziek, fun, entertainment en genieten!

 

Wanneer je aan fanfare SNK Weelde denkt, zijn feest en amusement nooit ver weg. De Night of the Z@Z@ is hier het ultieme voorbeeld van, maar het Jaarconcert zal zeker geen uitzondering zijn!

Wie er één van de vorige jaren bij was, weet immers dat de fanfare van Weelde het publiek telkens opnieuw trakteert op een fris en bijzonder concert! Dirigente Yvonne Peters en haar muzikanten brengen u niet alleen prachtige muziek, maar zorgen ook voor talrijke originele extra’s! Tel daarbij nog het enthousiasme en de muzikale ‘goesting’ die alle muzikanten en de dirigente uitstralen en u weet dat u zich aan een fantastische avond mag verwachten! 

Kaarten kan u vooraf verkrijgen bij alle muzikanten (Hun namen vind je terug op de website www.snkweelde.be) of reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kaarten zijn verkrijgbaar voor de prijs van € 7. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de inkom gratis. Uiteraard kan je de dag zelf ook nog aan de kassa terecht.

Alle muzikanten van SNK Weelde, dirigente Yvonne Peters en het voltallige bestuur heten u van harte welkom op deze onvergetelijke concertavond op zaterdag 21 april in GC De Wouwer!

www.facebook.com/SNKWeelde - https://www.facebook.com/events/185887258847737

 

Jaarconcert SNK2018

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren