jsnk1

JSNK verraste weer iedereen met een fantastisch concert in Parochiecentrum Weelde.

Het is stilaan een traditie dat SNK Weelde haar jongste telgen met Weelde kermis aan het grote kritische publiek voor komt stellen. Ook dit jaar was het weer dringen geblazen in het Parochiecentrum om hun eerste performance bij te wonen.

Kermisuitstap.

Om 14:00 werd eerst nog de traditionele kermisuitstap gedaan, vroeger was dit elk jaar vaste kost. Het was daarom des te gezelligeer dat deze traditie nog steeds in ere wordt gehouden door de fanfare.

jsnk2

Uitgebreid modern genre.

Wie nog steeds in de veronderstelling leeft dat fanfares oubollige marsen op grootmoeders wijze ten gehore brengen voor een aftands publiek moet toch eens komen luisteren bij een volgende gelegenheid.

JSNK Weelde, de jeugdafdeling van de fanfare brengt vooral jonge, meeslepende stukken die ontleend worden aan de hitlijsten die vandaag de dag via elk radiostation te horen zijn.

Net daarom denken we dat de jongeren zich zo aangetrokken voelen door het hedendaagse concept van de fanfare. Om u een voorbeeld te geven delen we graag de playlist van het optreden:

  1. Joy, peace and hapiness van Richard Philips
  2. I gotta Feeling (Black Eyed Peas)
  3. Cloud 9, Filip Ceunen
  4. Firework (Katy Pery)
  5. The Valkyries, Ivo Kouwenhoven
  6. Shut up and dance (Walk the Moon)
  7. Sofia (Alvaro Saler)
  8. Shrek Dance Party met Just the Way you are, YMCA, Do you really want to hurt me, Stayin' Alive, Whot let the dog out, Feelings, Happy Together
  9. Party Dance Mix met Moves like Jagger, Good Time, Party Rock Anthem

jsnk3

Zoals u ziet, met deze playlist zou je op een hedendaags muziekfestival niet misstaan…. En dit alles wordt gebracht door de muzikale jeugd van SNK Weelde, ondersteund door enkele ouder experts die de ruggengraat vormen. Toch blijken er grote talenten te zitten in de nieuwe lichting van  2017 die dan ook nog eens erg talrijk was vertegenwoordigd. 

Bij de natuurtalenten die voor het publiek een volwassen concert brachten zaten al enkele solisten waar menig gezelschap jaloers op zou zijn. 

Dit kan natuurlijk niet worden verwezenlijkt zonder de inzet van een hele ploeg mensen die zich 24 op 7 inzetten voor SNK en daar nu de vruchten van plukken. De fanfare wint steeds meer aan populariteit en aanhang zodat ze volgende week zondag op de Grote Markt van Antwerpen een heus concert mogen geven. Iedereen is natuurlijk uitgenodigd voor deze gelegenheid om dit bij te wonen, ze starten om 12:30. 

 

1rawepo camera   Fotoreportage JSNK Concert 2017 © RAWEPO 

jsnk4  

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren