memory lane

 Elke woensdag komen ze samen in een omgebouwde garage aan de Beekseweg in Poppel. 

Danny van Gils, Patrique Smits, Heidi Wouters, Hanne en Nore van Eyck uit Weelde, Mayke Tierie en Pim de Weijer uit Tilburg en Ramon van Gennip uit Poppel. Samen delen zij hun liefde voor muziek. De feestband die al honderden feestjes onvergetelijk maakte,  is het levende bewijs dat een coverband toch cult kan zijn. In Ravels is de band wereldberoemd.  

Back in the ol'days....

In 1985 speelde een gelegenheidsbandje in het Wouwers Hof in Weelde en 32 jaar later speelt Rich Danny and the Wealth strakker dan ooit. De oude garde speelt meer op gevoel. Nore, Hanne en Pim zijn begin twintig en technisch geschoold op de Muziekschool en het Conservatorium. Het jong elan zorgt voor een frisse wind, het repertoire ontwikkelt zich maar blijft voornamelijk disco, soul, blues en rock uit de jaren 70.
‘Hoe zatter de mensen zijn, des te beter worden wij’ zegt een van de bandleden. Het oprechte enthousiasme van de band moet wel worden gevoed door publiek dat er ook zin in heeft.
 
wealth front
 

Down memory lane on March 18

Zet de biertap maar open op 18 maart bij de Memory Lane van de band. Voormalige bandleden zoals Paul van Gool, Esther Verschueren, Paul  van Haeren, Hilde Beyens, Ron Voskens, Armand Mattheusen, Wil Cornelissen en Els van Gompel spelen nummers uit de oude doos met de bezetting van 1986 en 2000.
 
Leden van van Chant ‘Ami onder leiding van Filip Hendrikx en de dochters Renate en Caroline van Danny zorgen voor extra vocale ondersteuning. New Collective uit Ravels/Lille speelt in het voorprogramma en Patrick de Rijk verzorgt de presentatie.
 
Herdenking DGL 415
 
wealth18 maart 2017
Gemeentezaal st Jan in Weelde, achter de Sjepap
Zaal open:  20:00u
New Collective:  21:00u
Rich Danny and the Wealth & Chant ‘Ami: 22:30u
DJ:  01:00u
Inkom: €6
 

Kaartenverkooprdw32

 
Kaarten te koop bij:
Hairstudio Hanne Dreef 9, Weelde tel 014709576
Patrique Smits tel 0477685535
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren