IMG 3586
Zaterdag 9 april, eindelijk was het zover: het Jaarconcert van SNK Weelde!
De fanfare was er helemaal klaar voor: er werd al maandenlang druk gerepeteerd door muzikanten en dirigente Yvonne Peters, de praktische voorbereidingen voor het concert waren afgerond en de zaal van de Wouwer stond netjes geschikt, in spanning wachtend op het eerste publiek... De deuren gingen open en al snel stroomde de zaal helemaal vol met een enthousiast publiek dat genoot van de eerste tot de laatste noot!
F35A8391

Beloftes meer dan ingelost.

De belofte van een schitterende concertavond maakte SNK dan ook helemaal waar! Het gevarieerde programma met verschillende muziekstijlen nam het publiek mee doorheen verre werelden, belangrijke historische gebeurtenissen, prachtige filmfragmenten en intense emoties! Groot én klein lieten op het podium hun kunnen zien, en het verwonderde iedereen wat ook de allerjongste generatie SNK’ertjes al wist te verwezenlijken! En ook de special guest die vooraf was aangekondigd, stelde niemand teleur. Integendeel! Saartje Bayens (15) wist de mensen niet alleen te raken met haar hoogstaande solowerk op viool, maar deed ook vele monden openvallen van verbazing door haar virtuositeit en vingervlugheid! Het werd een fantastische avond en samen deden de muzikanten, de dirigente en het publiek waar ze voor gekomen waren: volop genieten! Videofragment is hier te bekijken van de virtuositeit van Saartje: CZARDAS
F35A8358

Herbeleef het concert via RAWEPO of SNKWEELDE.BE

Hopelijk had ook u de kans om mee te komen genieten van deze schitterende concertavond! Kon u er om één of andere reden toch niet bij zijn? Hoewel u het Jaarconcert niet kan herbeleven, kan u wél de foto’s van dit geweldige concert bekijken op onze website www.rawepo.be! Veel plezier ermee! Ook op de website van SNK Weelde zelf – www.snkweelde.be – kan u terecht voor foto’s. U vindt de foto’s terug onder ‘Links’ > ‘Foto’s van de activiteiten’!
SNK Weelde dankt het sympathieke publiek hartelijk voor haar massale komst en kijkt er alvast naar uit jullie terug te zien op één van haar komende activiteiten!   
 

fotograaf  Fotoreportage  SNK Concert (89 foto's) © A Vermeeren /@ Jansens

fotograaf   Fotoreportage SNK Roger Lemmens (161 foto's) © R.L.

 

IMG 3592

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren