vlaamsmuziekfeest ravelsZondagmiddag was het koekenbak op de parking van de Wouwer waar het Vlaams Muziekfeest was neergestreken voor de editie Ravels.
 Om organisatorische redenen is besloten om het Muziekfeest dat al jaren samenviel met de Ravelse Pierenmarkt op te splitsen en afzonderlijk te organiseren.
 

Eigenlijk was het te warm met + 30°C.

Niettegenstaande de concurrentie groot was omdat de laatste zondag van augustus traditioneel ook de Schakel wordt gereden was het geluk ook wel een beetje aan de zijde van organisator Mario Verbeek. Het weer was gewoonweg schitterend, te warm zelfs voor velen zodat de paraplu’s werden omgewisseld voor parasols om de hitte te weren.
Gelukkig is een ander leuk aspect van de warmte de grotere ambiance gevoeligheid zodat het feest al vlug losbarstte onder de invloed van deze warme gloed die over het festival hangt.
We zien heel dikwijls dezelfde mensen terugkeren om gezellig te komen luisteren bij een lekker pintje of een verfrissing.
Als afsluiter van het Muziekfeest seizoen had Mario nog eens een nieuw blik artiesten open getrokken waarbij  de Ravelse legende René Redley himself alweer één van de grote publiektrekkers was.
mariov

Nieuws locaties op komst voor 2016.

Het seizoen is alweer voorbij en het goede nieuws is dat er voor volgend jaar wellicht nog enkele data gaan bijgeschreven worden. Mario Verbeek is volop bezig met de onderhandelingen maar wil hierover nog niet teveel loslaten. We houden u echter zeker op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen niet nalaten de data zo snel mogelijk te publiceren zodat u uw agenda voor volgende zomer al kan invullen.
 
 

 

Filmreportage Vlaams Muziekfeest door A Vermeeren.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren