IMG 3447

Ravels Zingt Ook kende afgelopen zaterdag zijn tweede editie in de feesttent aan de molen Arbeid Adelt in Weelde.
Net als vorig jaar verzorgden SNK Weelde en Chant'ami voor het programma dat dit keer zelfs uit twee delen bestond.
 

55+ in de namiddag.1-IMG 34251-IMG 3450

In de namiddag was er speciaal voor de mensen die vroeg onder de wol wilden kruipen omdat de volgende dag  de Schakel op hun programma stond en dan was er later de avondeditie met de hits van vroeger en nu.
De live band en de pleiade aan zangeressen en zangers waren echter van een behoorlijk niveau, daar kan het zeker niet aan liggen. Het repertoire was zeer uiteenlopend, eigenlijk is er op zo’n meezingfeest maar één ding belangrijk, kunnen we het meezingen…. dan is het goed.
 

Ook plaats voor emotionele momenten.

Dat er hier en daar ook wel eens een emotioneel moment in sloop bij een lied zoals  het eenvoudige maar zo intens herkenbare nummer van Maaike Ouboter “ Dat ik je mis ” was alleen maar een grote meerwaarde voor Ravels Zingt Ook. 
Als aangename verrassing kwam ook Celien Hermans even een nummertje meezingen, ze woont trouwens tegenwoordig ook in Ravels zodat ze wellicht een vaste klant wordt op Ravels Zingt Ook. 
 

Tijd voor een polonaise.

1-IMG 3493Natuurlijk moest er af en toe ook een polonaise doorheen en waren de verschillende nummers zowel in het Nederlands al het Engels allemaal redelijk tot goed gekend door de aanwezigen die allen goed hun best deden op de toegestoken microfoon van Yvonne te ontwijken.  SNK en Chant’ami hadden ook gezorgd voor een tekstboekje zodat het excuus  “ik ken den tekst niet” onbruikbaar was.
Ook dit keer waren we erg te spreken over deze tweede editie en een lust voor het oog en oor. We zijn alleen verwonderd dat het  wat langer duurt in onze gemeente om deze populaire formule te omarmen maar toch zijn we ervan overtuigd dat mits wat geduld ook de rest van Ravels op termijn zal gaan meezingen met Ravels Zingt Ook.
 
 
 
1 IMG 3470

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren