snkvakantie

Fanfare SNK Weelde wenst iedereen, maar natuurlijk vooral alle studenten, een welverdiende en deugddoende vakantie toe!
Graag nodigt SNK Weelde jullie allen uit om die heerlijke vakantie ook muzikaal te vieren!
Je kan op verschillende momenten bij SNK Weelde terecht om wat muziek toe te voegen aan je vakantie! Alle leden van de fanfare nodigen je van harte uit om te komen kijken, luisteren, voelen en vooral... genieten!
 
 

"Ode aan de ode"  30.000e Last post. 

Donderdagavond 9 juli zal de fanfare meewerken aan de landelijke ‘Ode aan de ode’, ofwel de officiële plechtigheden rond de 30 000ste Last Post. Terwijl de Last Post in Ieper voor de 30 000ste keer geblazen wordt, zal ook in de brandweerkazerne in Weelde de Last Post simultaan weerklinken. De fanfare zal ook zorgen voor de verdere opluistering van de plechtigheid in de brandweerkazerne.
 
 

SNK op de Midzomermarkt.

Op zondag 26 juli bundelen verschillende verenigingen opnieuw de krachten voor de organisatie van het Midzomerfeest! Er staat vanalles op het programma om er een supergezellige dag van te maken! En natuurlijk kan SNK Weelde hierbij niet ontbreken! Vanaf 11:30u kan je de fanfare aan het werk zien en horen tijdens een wandelconcertje over de markt! Van 12:30u tot 14:15u geven zij bovendien twee prachtige concertjes tijdens het eetfestijn dat deel uitmaakt van het Midzomerfeest!
 
 

Ravels Zingt, tweede editie. 

Op zaterdag 29 augustus is het dan tijd voor de tweede editie van Ravels Zingt Ook! Het zal opnieuw een geweldig meezingfeest worden met veel sfeer en ambiance! Een echt feest met volop bekende muziek, dat je zeker niet mag missen! Zet het dus nu al in je agenda: Ravels Zingt Ook!, zaterdag 29 augustus, in de Feesttent aan de Molen in Weelde!
 
 

Molenfeesten en Schakel

Op zondag 30 augustus staan naar goede gewoonte de Molenfeesten en de Schakel op het programma! SNK Weelde is zoals altijd paraat om alle fietsers van de razend populaire fietshappening De Schakel in de watten te leggen! Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor alle andere bezoekers: muziekliefhebbers, bezoekers die graag eens een kijkje nemen in en rond de Molen Arbeid Adelt, liefhebbers van een heerlijk terrasje en andere enthousiastelingen! In de voormiddag zal SNK Weelde voor de live muziek zorgen, in de namiddag kunt u ook JSNK, de jeugd van de fanfare, aan het werk zien! Een aanrader!
 
Surf zeker ook eens naar onze website www.snkweelde.be of onze facebookpagina www.facebook.com/SNKWeelde voor meer informatie!
 
Wij hopen van harte jullie allen deze zomervakantie te mogen ontmoeten op één of meerdere van deze activiteiten! Tot dan!
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren