okra dansverbroedering

Gisteren was het in GC Wouwer in Ravels een dansnamiddag van Okra, eentje waar de hele regio naar uitkeek want er was een speciaal afscheid gepland, DJ Jefke ging op pensioen!

Bijna 250 deelnemers waren aanwezig op deze dansverbroedering. Uit heel de omtrek waren ze gekomen om het laatste optreden bij te wonen van Jefke Lemmens die zijn laatste plaatjes draaide. Jefke wordt namelijk 80 dit jaar en hij vind dat het nu wel tijd wordt om op pensioen te gaan.

 

Begonnen als muzikant in een dansorkest

1-F35A3606Jefke was vroeger een goede muzikant in een dansorkest, hij verdiende zijn eerste sporen als DJ bij het huwelijk van zijn dochter in 1978, ervaring te koop dus…

Zijn eerste DJ optreden voor Okra in Ravels was zo’n kleine 20 jaar geleden, precies op 22 maart 1996. Later kwamen daar Schorvoort, Weelde, St Lenaerts Arendonk en nog vele andere OKRA verenigingen bij waar hij de pannen van het dak kwam draaien tot groot jolijt van de dansers.

In naam van alle aanwezigen dankte de Ravelse voorzitter Alois Buyens Jefke voor zijn staat van dienst en de vele jaren dansplezier die ze met DJ Jefke mochten beleven.

Op zijn élan verdergaand stelde Alois al maar direct de opvolger van Jefke voor, DJ Jos Van Dun.

Ook Gusta vierde deelde mee in de feestvreugde

 

Gusta, de vrouw van Jefke werd natuurlijk ook in de viering betrokken, zij heeft hem ten slotte vele middagen en avonden moeten afstaan aan de OKRA vereniging als hij weer moest spelen. Dit keer was ze er zelf nog eens bij om hare Jef te horen en te zien hoe hij de bende altijd weer op de dansvloer kreeg.

De OKRA trefpunten  Retie, Schoonbroek, Weelde, Vorselaar, Beerse en Ravels hadden een extraatje voor Jefke en zijn vrouw in de vorm van een cadeaubon en een flinke bloementuil als dank voor de vele jaren dansplezier.

Een hele fotoreportage van onze fotograaf André Vermeeren kan u hier vinden:   fotograaf  OKRA Dansverbroedering Ravels

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren