IMG 0331 001
Vanaf vijf uur in de namiddag begonnen er gisteren al mensen af te zakken naar het GC De Wouwer in Ravels, terwijl de deuren maar om 18:15 openden om de toeschouwers binnen te laten.
 Mario Verbeek, de Kempense goeroe van de Vlaamse muziek had Ment TV gestrikt om opnames te komen maken in onze gemeentelijke cultuurtempel…  

Veel belangstelling voor opnames.

En dat hebben ze geweten in Ravels. Nadat bekend raakte dat onder de dertig verschillende artiesten ook enkele gerenommeerde zangers uity Nederland zaten begon de stormloop op de tickets pas echt. Uren nadat we dit bericht van Mario via deze website hadden bekend gemaakt rondden we de kaap van de 10.000 views op Facebook en Mario kreeg zelfs meer dan vijfhonderd extra aanvragen voor last-minute tickets.
Met de meer dan 900 aanwezigen was de maximale bezetting echter bereikt en moest hij al deze mensen teleur stellen. Misschien een volgende keer sneller beslissen en niet wachten tot Mario de laatste acts uit zijn mouw schud.

Waar zijn die handen ???? 

IMG 0141IMG 0280Onze fotograaf was echter wel bij de gelukkigen die aanwezig waren op dit Vlaamse  Schlager Festival. Nadat de publiekopwarmer zijn kunstjes had gedaan was het een pleiade van Vlaamse en Nederlandse vedetten die zo’n vier uur lang de revue passeerden voor een enthousiaste volle Wouwer. Onder deze lange rij waren minder bekende debutanten, maar ook oude klassiekers die grote hits op hun actief hadden zoals Frank Galan, Paul Severs, Salim Seghers, Juul Kabas, Jo Vally,  Danny Fabri en Liliane St Pierre. Ook echte hitmachines van de laatste maanden waren van de partij met op kop 2Fabiola, Patje Crimson heeft er echt weer zin in precies. 
Ook de meidengroepen schieten weer als paddestoelen uit de grond met groepjes als de Grietjes waarin Isabelle A en Sylvie een plaatsje hebben gevonden en Sugarfree.
Echt, er waren er teveel om op te noemen en dan hebben we het nog niet gehad over de top acts van Frans Bauer en Jan Smit, toch niet te onderschatten deze twee Hollandse publiektrekkers die overal hele stadions laten vollopen. 

Extra aandacht voor René Redley.

IMG 0295IMG 0408De lokale bezoekers bleven echter tot het laatste moment vooral wachten op hun eigen idool, René Redley. René had speciaal voor gisteren een nieuw nummer in elkaar gestoomd. Helemaal speciaal voor deze opnames van Ment TV bracht hij als laatste artiest het nummer “Ga”… en meteen ging het dak er bijna af in onze cultuurtempel.
 
Als u wil zien hoe het eraan toeging kan u altijd de fotoreportage bekijken van onze Rawepo fotograaf ter plaatse Luc Jansens: OPNAMES MENT TV © .
U kan de foto’s ook delen door met de muisaanwijzer linksboven naar de foto’s te gaan. Klik op het deel symbool en maak dan uw keuze te maken over de wijze van delen, via Facebook, Google, Twitter, Pinterest of ook via mail.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren