schakel fanfare

“Het laatste weekend van augustus is altijd een feest!”

Op vrijdag 29 augustus organiseert de gemeente Ravels voor het eerst 'Ravels Zingt Ook!'.  Het wordt een groot zangfeest en een heerlijke meezingavond in de Feesttent aan de Molen in Weelde! Populaire muziek, van Borsato over Tina Turner tot Adèle, zullen aan bod komen op deze geweldige avond! Gratis toegang voor alle inwoners van de gemeente Ravels voorzien! Sfeer en ambiance zijn voor iedereen verzekerd! U bent van harte welkom op vrijdag 29 augustus om 19.00u in de Feesttent aan de Molen!

Op zaterdag 30 augustus om 20.00u vindt dan opnieuw de 'SNKwis' plaats, eveneens in de Feesttent aan de Molen in Weelde. De 'SNKwis' is telkens een zeer aangename en gevarieerde quiz, toegankelijk voor echte quizzers én voor mensen op zoek naar een avondje amusement! Want plezant is het zeker, dat hebben de vorige edities van de ‘SNKwis’ al bewezen! Inschrijven voor de ‘SNKwis’ kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kost slechts € 15 per ploeg (van maximum 6 personen)! Niet twijfelen, gewoon doen!

Op zondag 31 augustus staan dan de Molenfeesten en De Schakel op het programma! De "nieuwe" Schakel nodigt u van harte uit om mee te komen fietsen! Bovendien staat ook SNK Weelde weer helemaal klaar om u en uw familie, vrienden of andere medefietsers te verwelkomen in de Feesttent aan de Molen 'Arbeid Adelt'!

De 'Molenhut' aan de Feesttent vormt een zeer belangrijk start- en controlepunt voor de populaire fietsroute De Schakel! Voor, na of tijdens uw fietstocht kan u steeds (vanaf 7.30u!) in en rond de Feesttent terecht voor ontbijt, gebak, live muziek, heerlijke BBQ, Westmalle van ’t Vat, kinderanimatie, het mooiste terras van de Kempen en vooral de unieke sfeer, die u nergens anders vindt! SNK Weelde heet u van harte welkom!

SNK Weelde hoopt van harte u tijdens dit laatste weekend van augustus te mogen ontmoeten aan de Molen in Weelde!

Heel graag tot dan!

Meer informatie op www.snkweelde.be en www.schakel.be.

Adres Molen ‘Arbeid Adelt’: Torenstraat 12, 2381 Weelde.

molenhutschakel2014266 Ravels_Zingt_Ook_-_Chris_Aerts





Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren