parking rock banner

26 juli aanstaande organiseert Jeugdhuis De Sjepap voor de 10 keer parkingrock. Voor deze feestelijke editie heeft De Sjepap opnieuw een ijzersterk en gevarieerd programma samengesteld. Vanaf 14.00h kunt u op de parking van zaal St. Jan genieten van volgende groepen:


Bottle of Moonshine: Wat in Turnhout startte als een instrumentale skaband is uitgegroeid tot een groep die de komende jaren ongetwijfeld de zomerfestivals zal doen shaken. Op het programma staat uiteraard veel ska, maar ook rocksteady, wat reggae en een warme, soulvolle stem. De band heeft al een heuse live- reputatie opgebouwd en staat nu met het uitbrengen van hun debuut ‘Everybody watches, no one knows’ klaar om door te breken. Bottle of Moonshine, een garantie voor een fantastisch feestje! 

folder-voorkant-finalWillow: Zeskoppige Indie-rock band met roots in Leuven en Brussel. De late jaren ’80 zijn voor de groep een vruchtbare voedingsbodem voor een frisse mix van sferische riffs, warme synths, snedige drumpartijen en pakkende zanglijnen met ingenieuze popsongs als gevolg. In 2010 werden ze derde en pakten ze de publieksprijs in de Humo’s rockrally. De band verzorgde het voorprogramma van o.a. Editors en had spots op internationale showcasefestivals. In 2010 brachten ze hun debuutplaat uit die mocht rekenen op de nodige airplay.

Tourist LEMC: Tourist Lemc, alias Johannes Faes, is een hiphop en reggaetalent uit Antwerpen. Zijn grootste muzikale invloed is de Franse hiphopscene van eind jaren ’90. De inspiratie haalt hij op straat waardoor ‘’t Stad’ een hoofdrol opeist in zijn raps. In 2012 haalde hij de finale van Humo’s Rock Rally en vorig jaar bracht hij zijn album ‘Antwerps Testament’ met succes opnieuw uit.

Carmamuse: Toen Camamuse solliciteerde voor een plaats op ons vrij podium hebben we ze niet uitgenodigd maar direct doorverwezen naar een plaats op Parkingrock. Hun muziek is geïnspireerd doorr invloeden zoals klassieke – en filmmuziek, jazz, pop en blues.. Met een intiem luisterconcert sluiten ze de Sjepap af. 

Hoge Noorden Collect: HNC is een hiphopcollectief bestaande uit Grote Jan, Seba, Massive en Prozak. De beats worden verzorgd door Mr. iWill en Lodzi zorgt voor de logistieke steun.

The Queefs:  Vier rockers uit Wechelderzande en Oostmalle. Ze brengen een mengeling van grunge en punk en schopten het dit jaar tot de halve finales van Humo’s Rock Rally. Verwacht je aan vette riffs en lekkere tempowisselingen.

Equal Idiots: Strak garagerock duo uit Hoogstraten. Inspiratie halen ze bij: The Hives, The Subways en The Withe Stripes. 

Deerman: De ze winnaars van Parkingstage brengen frisse rockmuziek met strakke gitaarriffs en een melodieuze vrouwenstem. 

Fellow Droogies: Nieuw bloed uit Hoogstraten. Wonnen de publieksprijs van Parkingstage en mogen daarom Parkingrock openen.

Net zoals alle eerdere edities heeft De Sjepap zijn uiterste best gedaan om een kwalitatief programma samen te stellen tegen democratische prijzen. Kaarten in voorverkoop kosten 7 euro, aan de kassa betaal je 10 euro. Jongeren onder de 16 jaar kunnen dit gezellige dorpsfestival gratis bijwonen. 

Om middernacht stopt het festival maar kan je gezellig doorfuiven op de afterparty in zaal St. Jan.

Meer info kan je vinden op www.parkingrock.be. 


Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren