selectie winter
Het eerst deel van de fotowedstrijd voor de fel begeerde Ravelse Cultuurprijs 2017 is in zijn beslissende stadium gekomen.
De bezoekers van RAWEPO kunnen tot en met 31 maart hun drie favoriete keuzes belonen met hun stem.
 

Ravelse Cultuurprijs

33 fotografen komen al in aanmerking om de Ravelse Cultuurprijs in de wacht te slepen op het einde van het jaar. Dan zal een deskundige jury zich nogmaals buigen over alle foto’s die worden in gestuurd in de loop van het jaar.
 

Publieksprijs per seizoen.

Elk seizoen zullen echter de bezoekers van RAWEPO voor de publieksprijs kunnen stemmen 
U krijgt per computer slechts één enkele stemronde, maar u kan wel drie foto’s selecteren die uw stem verdienen. Dit wil zegen dat u uw 3 favoriete foto’s mag aankruisen vooraleer u op de stemknop drukt.
Indien in één gezin meer mensen willen stemmen moet u uw drie stemmen verdelen. Anders is er kans op frauderen en dat willen we zoveel mogelijk vermijden.
Zijn uw favoriete foto’s bijv. :  6 – 12 – 18 , dan merkt u deze drie aan met de muis zodat het vinkje voor de foto zichtbaar wordt vooraleer u onderaan op de stemknop “STEM” uw stem bevestigt.
Er kan gestemd worden tot eind maart. Via deze link ( selectie )  kan u eerst de geselecteerde foto’s nog eens rustig bekijken in groter formaat.
 
Cultuurprijs 2017 Lente

Volgend luik van de fotowedstrijd is al bezig – LENTE -

Wil u ook meedoen aan de wedstrijd, dat kan. Het volgende thema is de lente, daar kan iedereen wat mee, laat uw fantasie de vrije loop en waag uw kans.
Stuur maximaal 5 foto’s in een goede resolutie ( bv. 300 dpi ) of in groot formaat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dan maakt u kans om onvergetelijke roem te verwerven in onze prachtige gemeente met de seizoensgebonden publieksprijs of….. wie zelfs de prestigieuze Ravelse Cultuurprijs.
Uw foto’s voor deel 2 – LENTE – dienen uiterlijk op 1 juni binnen zijn.
 
 

STEM HIER VOOR DE PUBLIEKSPRIJS

 

[fancypolling id="4"]

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren