FOTOWEDSTRIJD DEEL1

U heeft nog een tiental dagen de tijd om uw inzendingen voor het eerste deel van de Ravelse fotowedstrijd binnen te sturen.

Op 1 maart verstrijkt de deadline voor het eerste deel Groeten uit Ravels -WINTER.

 

Veel inzendingen lopen binnen.

We konden al vernemen dat er ondertussen bijna 100 inzendingen zijn binnen gekomen op het wedstrijdsecretariaat :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet vooral niet de naam te vermelden van de fotograaf die de foto heeft gemaakt. U kan met een andere mailadres de foto versturen maar daarom moet  de naam van de fotograaf expliciet vermeld worden.

U hoeft geen professioneel apparaat te gebruiken om de foto te maken, zelf een goed smartphone heeft tegenwoordig een perfect bruikbare foto functie beschikbaar.

Niets houdt u nog tegen om in november de prestigieuze Ravelse Cultuurprijs in de wacht te slepen.

 

Stemmen via RAWEPO.

Vanaf begin maart zal u kunnen stemmen op de beste foto’s. Hiervoor zal eerst een selectie worden gemaakt door een werkgroep jury die de foto’s zal beoordelen zonder de fotograaf te kennen.

De beste tien zullen dan via een stemming kunnen worden beoordeeld door de bezoekers van RAWEPO.

 

4 Delige wedstrijd tot november.

Vanaf begin maart kan u opnieuw uw volgende reeks foto’s inzenden voor Deel 2 van de wedstrijd met als thema – LENTE – Deze loopt tot 1 juni 2017. Het hoofdthema van de fotowedstrijd blijft steeds als een rode draad meelopen : “Groeten uit Ravels”.

Hetzelfde scenario zal worden gevolgd voor de vier verschillende onderdelen van de wedstrijd tot op het einde van het jaar de definitieve Cultuurprijs zal worden bekend gemaakt in de algemene vergadering op 17 november 2017.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren