20190516 Liesbet Slegers

Deze voormiddag zaten de kinderen van de derde kleuterklas uit De Kleine Wereld met open mondjes te luisteren naar de voorleessessie van schrijfster Liesbet Slegers.

Liesbeth schreef een aantal prentenboekjes over beroepen, speciaal voor kleuters.

Project van de bib.

Het beroepenproject is een project voor alle kleuters dat opgericht is door een bibliotheekmedewerker van Ravels. Het project is gebaseerd op de prentenboeken van Liesbet Slegers. Vanmorgen werd het project een eerste keer uitgetest  met de kleuters van de derde kleuterklas uit De Kleine Wereld. Daarnaast was Liesbet Slegers zelf ook aanwezig om voor te lezen aan de kleuters. Na de voorleessessie was er een doorschuifsysteem waarbij de kinderen in een hoek langs de expo gingen waar de verschillende beroepen waren uitgesteld. 

Tijdens het voorleesmoment kregen de kinderen allerlei leuke opdrachten met betrekking tot het beroep en  reageerden daarop enthousiast met vele vragen en leuke weetjes uit de eigen familie. Deze keer ging het over de imker en velen onder de kleuters wisten al aardig wat te vertellen over dit beroep.

We maakten wat foto’s en enkele korte video’s om u een idee te geven hoe het eraan toe ging tijdens deze kick-off van het beroepenproject. Misschien komt er nog wel een vervolg….

1rawepo cameraFoto/Video reportage RAWEPO ©
Kick-off beroepenproject Bib Ravels

 20190516 Liesbet Slegers prentboeken in de bib 0005

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren