facebook rawepobeVANAVOND IN RAVELS EEL - VEILIG ONLINE MET FACEBOOK.
Om 20.00h vanavond komt in zaal Den Eel (Eelstraat)  een gastspreker met kennis van zake langs, die de ouders handige tips en tricks meegeeft om hun kroost veilig te laten surfen. Er is ruime gelegenheid tot vraagstelling! Warm aanbevolen!

Bent u echter totaal geen voorstander van Facebook, maar u wil toch wel eens bekijken hoe dat er eigenlijk uitziet? Dat gaat perfect !!
Dat kan via onze facebookpagina : https://www.facebook.com/rawepobe
Vele mensen denken dat ze voor alles “op facebook moeten zitten”, nog zo’n rare uitdrukking. U kan perfect de facebook feed ( de artikelen van rawepo die op facebook verschijnen) volgen als u geen facebook gebruiker bent. Ook worden er regelmatig andere zaken op onze facebook pagina’s geplaatst die niet op de site verschijnen, zoals filmpjes en reacties van onze lezers.

Klik enkel op de link hierboven en u zal zien dat u alles kan lezen wat er op de FB pagina van Rawepo wordt gepubliceerd. Niet alle functies zijn natuurlijk bruikbaar, maar zo krijgt u toch een idee hoe  facebook er voor u uit zou kunnen zien, enkel als informatief kanaal.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren