P1060624 001

Gisterenavond vonden in GC De Wouwer de opnames plaats van Ment TV, de muziekzender met een speciaal plaatsje voor het Nederlandstalige repertoire.
Om 16.00u stonden de eerste fans al te wachten bij de ingang (in de regen).
 
Normaal gezien gingen de deuren open om 18.00u, maar omwille van het slechte weer, besloot de organisatie om de wachtenden toch maar wat vroeger binnen te laten.
Vanaf 18.00u begon de zaal vol te lopen want  stipt om 19.00u werd er gestart met de opnames van de muziekclipjes.  Eerst was er extra tijd voor de bindteksten die ingesproken werden door Lindsy en Herbert.  Later op de avond volgende er van hun beide ook een optreden.
Daarna gingen de zangopnames zelf van start met als eerste de “Koning van het Vlaamse Lied” : Will Tura, naar wij ons kunnen herinneren de eerste maal op Ravelse bodem. Hij kreeg al meteen een daverend applaus van het publiek.
P1060574 001
 
Belle Perez en Dana Winner waren ook van de partij en zongen liedjes uit het populaire liedjesprogramma “Liefde voor muziek”.  
Davy Gillis kwam samen met zijn vader een liedje zingen.  Voor de vader was het de eerste keer dat er een muziekopname plaatsvond.  Hij deed het echter helemaal niet slecht voor zijn debuut.
Connie Neefs, de zus van Louis Neefs, heeft samen met Micha Marah een nieuwe single uitgebracht “Het supermedicijn”, een vrolijk liedje dat bij iedereen in de smaak viel.
Ook was het traditionele, wereldberoemde zangduo op zeecruises “Nicole en Hugo” van de partij.  Het echtpaar is gekend door groot en klein.  Bij de kleinsten is het koppel zelfs ook gekend als “de behulpzame tweeling” en “de hartenkoning en –koningin” in de musical “Alice in Wonderland” van K3. 
P1060877 001
 
De hele avond werd vlotjes aan elkaar gepraat door Filip d’Haeze.  Een echte sping-in-‘t-veld! Hij was wel super enthousiast over het feit hoe de Ravelse Pieren en de andere aanwezigen volledig uit hun dak gingen… en dit de hele avond lang. Later op de avond kwam hij ook nog eens aan de beurt samen met zijn groep “SWOOP”!  Het publiek kon niet anders dan samen met hen het kot af te breken.  Op het scherm zal je zelf zien dat hij kei content was met zo’n geweldig publiek.
Ook de enige echte “Sergio” was van de partij met zijn nieuwste hit “Ik ben de Sergio”. Een meezinger die het in de komende maanden zeker gaat maken in onze Vlaamse hitparades.
De Stoempers en Jettie Palletie zorgden voor de polonaise in de zaal.
Er waren nog vele andere bekende artiesten die mee voor de ambiance zorgden : Dennie Christian en Evelien Cannoot, David Van Dijck, Lindsy, Herbert, Marjan Berger, Lisa Lewis, Fadim, Danny Fabry, Paul Severs, John Terra, Steve Tielens, Michael Lanzo, Willy Somers…  alles met naam en faam klom gisteren op het Ravelse podium...
Vanaf de eerste minuut was het publiek laaiend enthousiast en zong iedereen uit volle borst de Schlagerhits mee, de ambiance was niet ver te zoeken in zaal De Wouwer.
P1070152Als afsluiter van de avond kwam onze eigenste René Redley nog aan de beurt die er zijn nieuwe single kwam voorstellen.  Wij konden met zijn allen zien dat het weeral goed was.
Iedereen kijkt alvast uit naar één van de volgende opnames die misschien volgend jaar wel weer zal plaatsvinden in de Wouwer. Organisator van dienst Mario Verbeek, zelf afkomstig en woonachtig in onze gemeente zal er in ieder geval alles aan doen om dit denderende feest  volgend jaar weer naar Ravels te halen. De Ravels fans zouden hem er in ieder geval heel erg dankbaar voor zijn.
Binnenkort zal Mario wellicht weer zijn volgende Vlaamse Muziekfeest voorstellen. Na het succes van de vorige edities zullen er waarschijnlijk wel weer enkele namen op zijn affiche bijkomen, we kijken er nu alweer naar uit.
 

Stoer  FOTOREPORTAGE E.Van Loon © RAWEPO (289 foto's)

 
P1070115 001
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren