lentejogging006Frisse maar goede loopcondities waren er gisterenavond voor de 8e Lentejogging van KFC Flandria. Maar liefst 270 lopers schreven zich in voor deze eerste proef van het nieuwe Ravelse Zomermarathon seizoen.
Bij de 3.5 Km afstand was de Molse atleet Martijn Hus de snelste voor Brian Meeus uit Arendonk. De eerste lokale deelnemer vinden we terug op de 5e plaats met Seppe Vosters die Willem de Witte met een kleine 10 seconden achter zich kon houden. Bij de meisjes was Shana Janssen de snelste uit Oud Turnhout, als eerste Ravelse atlete vinden we Christine Bartels terug met een tijd van 17 min 38 sec.

 

lentejogging021 
 lentejogging029
 lentejogging061

De volgende afstand was een kolfje naar de hand van Wouter Vermonden uit Oostmalle, Wouter legde de 7 Km af in 24 min 05 sec en was daarmee sneller dan Johan Jacobs uit Oud Turnhout. Ook op deze afstand was de vijfde plaats het beste wat Ravels kon voorleggen met Gaston Diels. Gaston klokte af na 7 km op precies 28 minuten. De volgende Ravelse Pier vinden we op plaats 11 met Jan Schillebeeckx. Het seizoen is echter nog jong en de Ravelse lopers hebben nog een lang seizoen voor zich. Eerste Ravelse dame op deze afstand was Patricia Hendrickx uit Weelde die slechts één andere loopster moest laten voorgaan.
Jan Daems uit Lichtaart wist de zege in de wacht te slepen op de langste afstand, de 10.5 km. Hij hield de Nederlander Rene Vosters achter zich met een tijd van 36 min 53 sec. Frank Aerts, winnaar van de Zomermarathon van vorig seizoen was de eerste Ravelse loper op de 11e plaats. Tom Severijns en Werner Van Dun maken de Ravelse top drie compleet en bij de dames werd Tinne Diels uit Merksplas glansrijk winnaar. Als eerste lokale dame was het onze gemeentelijke schepen Carine Couwenberg die met deze eer aan de haal ging.

UITSLAGEN 8e LENTEJOGGING

FOTO REPORTAGES

  1. LENTEJOGGING DEEL 1 - ANDRE VERMEEREN
  2. LENTEJOGGING DEEL 2 - LUC JANSENS

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren