tijdrit

Naast de vele voetbalteams in groot Ravels die deze weken kampioen zullen worden, de moto-cross fanaten en de wielerprofs uit Poppel, hebben we in onze gemeente ook vrouwelijk wielertalent rondrijden in de vorm van de vijftienjarige Joyce Heyns. 

Onze Ravelse Joyce die dit jaar uitkomt voor het Keukens Redant Cycling Team uit Erpe Mere won dit seizoen al tweemaal. De eerste keer op vijf april gedurende de testtijdrit  in Opoeteren en vorige zondag was ze ook in Oostmalle voor het Provinciaal Kampioenschap tijdrijden in de provincie Antwerpen de snelste.

dsc 0028-001_mediumEerder dit seizoen was ze ook al in actie in enkele andere wedstrijden waar ze ook regelmatig met de jongensreeksen moet starten, zo werd ze ook al 44e in Rotselaar, maar daar hield ze toch dapper een vijftiental oudere jongens achter zich. Ze werd daar enkel vooraf gegaan door enkele dames uit het voormalige Oostblok. Ook in Sinaai nam ze deel met een mooie 12e plaats.  We houden Joyce in de gaten en zullen niet nalaten haar prestaties hier in de verf te zetten.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren