IMG 1096

Ter gelegenheid van Ravels-Eel kermis organiseerde wielervereniging WTC/MTB DEN EEL vanmiddag een kermisrit voor wielertoeristen, morgen strijden de juniores in de Grote Prijs Cafe Van Dun.

IMG 1087Vanmiddag was er verdeeld over twee groepen een rit uitgezet waarbij de sportievelingen begeleid werden door motoren. Groep 1 startte om 13u00 voor een tocht van 85 km, de rest vertrok een kwartiertje later voor een afstand van 75 km doorheen de Noorderkempen.

Het weer zat weer eens niet echt mee, toch bleef de grote regenbui gelukkig achterwege. Het werd dus met andere woorden weer gezellig verbroederen tussen de zowat 80 aanwezige leden van de diverse wielerclubs.

IMG 1105Een warme koffie of wat sterks achteraf was wel aangewezen, maar amusant was het zeker.

 

In het vervolg van deze kermisrit zal er op zondagmiddag een echte koers gereden worden door juniores. De start van deze wedstrijd start om 14u ter hoogte van Cafe Van Dun.

De renners zullen 22 rondjes afleggen door ons Ravelse kerkdorp, voornamelijk door “den achtereel”. Na 88 kilometer wordt er afgevlagd voor deze editie van de Grote Prijs Cafe Van Dun.

IMG 1094Het belooft een attractieve wedstrijd te worden, zeker afgaand op de koersen van de afgelopen jaren. Tal van grote talenten passeerden trouwens reeds in Ravels Eel, ongetwijfeld zullen ook morgen enkele veelbelovende talenten present tekenen.

Iedere wielerliefhebber zou dit niet mogen missen, kom dus morgen 18 september eens een kijkje nemen in en rond de Vooreel.

 

FOTOREEKS : KERMISRIT 2022 Ravels Eel

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren