loopfietsjes2018

Het is al twee weken geleden dat op het ATB Kempen circuit de mountainbike promo wedstrijden werden gereden voor de kids. Deze werden gereden na de ATB Cross reeksen.

Het waren spectaculaire koersen met de loopfietsjes op kop. Omwille van familiale omstandigheden kunnen we deze videoreportage pas nu met jullie delen.

Wedstrijden

Hoewel in deze promo wedstrijdjes de uitslag niet primeert weten ze vanaf de kleinsten verduiveld goed wat het betekent als je op het hoogste trapje van het ereschavot mag plaatsnemen.

Hier en daar zit er al wel eens nen dromer bij, maar over het algemeen gaan ze toch vooral voor de eerste plaats.

In bijlage geven we de volledige uitslagen al mee :  pdfUitslag MTB PROMO wedstrijden Kids 24/06/2018

Loopfietsjes

Bij de loopfietsjes was niks te beginnen aan Niel Verheyden, die Mathis Mathee in zijn spoor zag eindigen. Als derde mocht Lucas Crets worden afgevlagd.

2012-2013

Het podium bij de vijf en zesjarigen ging het al over een echt parkourke, twee rondjes lang….

Hier waren Daan Smans, Leon Van Loon en Hanne Bleux (meisje) de sterksten uit het pak. Ook zij mochten na de podiumceremonie iets achter het spandoek gaan kiezen.

2010-2011

Grote Lowie van Reijrink “Tweewieler” moest natuurlijk voor de titel gaan.  Het leek er lange tijd op dat hij rustig naar de overwinning kon rijden, toch kwam Lars Goffa naar het einde toe nog sterk opzetten. Bas van den Boer vervolledigde het podium.

2008-2009

Bij de volgende reeks was het een uitgemaakte zaak dat Kerel Bertels de kaas niet van zijn brood zou laten eten, hij nam dan ook duidelijk een optie op de zege vanaf de eerste meters en gaf deze gunstige positie nooit meer prijs.  Enkel de eerste meters liet hij aan de tegenstanders en pakte daarna de leiding over. Sid Van Lommel en Daan Urkens mochten achter hem strijden voor de dichtste ereplaatsen.

2006-2007

Vic Borgmans gaf niemand een kans in zijn reeks en vloog de hoge ATB berg vanaf de eerste tot de laatste keer op om zoveel mogelijk afstand te nemen, Arthur Van den Boer was een mooie tweede en Mathé Ennekens finishte als derde.

2002-2043-2005

Het beloofde een spannende strijd te worden in de klasse van de grote jongens en dat werd het ook.

De constante positiewisselingen gaven niks prijs van de sterkte van de drie sterke mannen in de race. Nergens konden we iemand betrappen op een zwak moment. Zo gingen de drie samen naar een climax toe en een spannende finish. Op het laatst was Warre Janssens net iets sterker in de laatste rechte lijn, Stijn Timmermans en Briek Bertels moesten de duimen leggen voor de Warre.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren