IMG 1310

Afgelopen weekeinde beleefde het sportbos in Ravels op de omloop van ATB Kempen alweer een sportieve hoogdag voor mountainbikers.

Op zaterdag kwamen 180 jonge MTB’ers zich meten met elkaar en op zondag werd de kaap van  300 deelnemers zelfs overschreden.

 

Regen spelbreker dit jaar.

Waar ATB Kempen de laatste jaren steeds kon rekenen op een nazomertje was het dit keer anders. Guur weer met regen en veel wind speelde vele rijders parten en mede daardoor werd niet het aantal deelnemers gehaald dat werd beoogd. De organisatie keek er de verslagen van voorgaande jaren even op na en berekende dat er toch een 40 tal minder jonge rijders waren komen opdagen. Dit was echter grotendeels te wijten aan de rivaliserende organisaties zoals een nationaal kampioenschap in Nederland. 

 

IMG 2102

Clubleden rijven prijzen binnen…..

Dat het de club voor de wind gaat is te zien aan het aantal ereprijzen dat hun leden in de wacht sleepten. Het gaat te ver om alle ereplaatsen op te noemen maar we geven u graag de volgende namen mee om in de toekomst te onthouden:

Overwinningen waren er van: Jim Van Loon (DB 7-8), Jasper Fleerackers (DB 12-17), Sid Van Lommel (U9), Nele Wouters (U11-meisjes), Sterre Vervloet (U15-meisjes), Inge Roggeman (dames elite), Peter Wuyts (master 2), Jef Bertels (master 1). 

Volgende renners uit eigen stal behaalden de provinciale titel: Ferre Urkens (U13), Briek Bertels (U14), Sterre Vervloet (U15), Inge Roggeman (dames elite), Peter Wuyts (master 2), Jef Bertels (master 1).

 

IMG 2217

De volledige uitslagen kan u hier nog eens bekijken:

 

Uitslagen Kids Series - zonder vergunning

Uitslagen Kids Series - met vergunning

Uitslagen Flanders cup

 

Voor de fotoreportages danken we graag Geert Vansweevelt die volgende albums publiceerde: 

FOTOREPORTAGES FLANDERS MTB SERIES RAVELS 2017

 

Foto’s artikel: © Geert Vansweevelt

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren