ATB Devils zijn goed op dreef in hun eerste seizoen onder de roots van ATB Kempen en The BMX Devils. Afgelopen zaterdag was er het provinciaal kampioenschap mountainbike in Antwerpen. Daar kaapten zij twee van de negen te winnen medailles weg. Een knappe derde plaats voor Berre Mols en een eerste plaats voor Wouter Pijpers, die dus ook meteen provinciaal kampioen is.

Spijtig dat het provinciaal kampioenschap slechts vanaf de aspiranten geldt, anders hadden Warre Janssens ( miniemen 10 jaar ) en Briek Bertels ( miniemen 9 jaar ) ook beiden een kampioenenentrui mogen aantrekken. Ook de andere atleten staan hun mannetje en laten hun kleuren zien.

Dat de atleten van de ATB Devils in hun eerste jaar al zo goed rijden heeft alles te maken met een goede winteropleiding en een gemotiveerde groep renners. Een verdienste van een uitgebreide groep trainers die de kids met veel enthousiasme proberen te begeleiden.  Voorbeeld daarvan zijn hun 4-daagse MTB stage in Neeroeteren, maar ook de wekelijkse trainingen die op een zo aangenaam mogelijke en op een speelse manier opgebouwd worden.

In het algemeen klassement van de MTB Kids Challenge staat Briek Bertels momenteel op de 1ste plaats (9j), Warre Janssens op de 3de (10j), Stijn Timmermans op een 18de (10j), Louis Van Beuren op de 17de (11j), Wout Ooms op de 28ste (11j), Ruben Van Beeck op de 29ste (11j), Berre  Mols op de 9de (asp. 12j) en Wouter Pijpers op de 2de plaats (asp. 14j).  Hopelijk kunnen zij deze vorm in het 2de seizoensdeel aanhouden. Maar wat vooral belangrijk is, is dat zij veel plezier beleven aan de sport. Dat laatste zit alvast goed als je de fotoreportage bekijkt ...

https://picasaweb.google.com/115360440187207403517/ATBDevils052012#

(Info Luc Pijpers)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren