atbkempen jeugd2017
Het moet nu ongeveer 12 jaar geleden zijn dat enkele mountainbikers in Ravels en Weelde een parkoureke in de bossen hadden uitgestippeld.
Daar hielden ze een klein beetje illegaal elke donderdag wedstrijden tegen elkaar in verschillende catagoriën.
 

Meer dan een decennium later.

atbkempen voorstelling12 jaar later staat in GC De Wouwer een trotse MTB club die trots de nieuwste outfit komt voorstellen van niet enkel de reguliere volwassen clubleden. De voorstelling is er eigenlijk voor de jeugdige wedstrijdrijders die de laatste jaren en geweldige vlucht hebben genomen.
 

Single track omloop van 6 KM.

Groen Zwart zal altijd wel de kleur blijven van de Ravelse ATB club die ondertussen, dank zij de werkgroep van de bosmensen, een geweldig attractieve omloop hebben gecreëerd aan Sportpark Ravels. De omloop heeft tegenwoordig een lengte van bijna 6 kilometer en bestaat voor het grootste deel uit vloeiend lopende single tracks met hier en daar een stukje rechttoe rechtaan voor de stampers.
 

Voorstelling in verschillende categorieën. 

atbkempen wedstrijdnationaalModeratoren van de avond Bart Janssens en Tom Bertels hadden de eer om hun jong garde voor te stellen. 
Met een totaal van meer dan 80 ingeschreven jeugdleden zitten er 26 echte wedstrijdrijders onder de rangen van de ATB jeugd, onderverdeeld in verschillende categorieën volgens ouderdom. De groepjes kwamen telkens op het podium om met groot applaus te worden ontvangen in hun gloednieuwe kleurige outfit die een beetje de groene versie is van de voormalige outfit van Garmin.
De antwoorden in de interviews bleven een beetje kort voor de meeste rijdertjes maar hier en daar droop het zelfvertrouwen er toch al af.
Naast hun wieler outfit kregen ze allen nog een mooie verrassing in de vorm van een gepersonaliseerde handdoek met eigen naam. Zo kunnen ze moeilijk een andere meepikken als ze hun eigen exemplaar kwijt zijn.
Als toetje hadden ze samen nog een bangelijke versie ingestudeerd van de viering van het IJslandse voetbalteam, de Icelandic Thunderclap.  (klik voor de YouTube clip)
 
Naderhand konden ook de andere rijders hun nieuwe wielerkledij komen ophalen.
 
atbkempen handdoek
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren