mtb series
Op 1 en 2 oktober organiseert ATB Kempen een MTB Kids Series, een wedstrijd voor de Flanders XCO Series en het BK MTB voor doven en slechthorenden.
ATB Kempen vzw organiseert al enkele jaren met succes een mountainbikewedstrijd voor kinderen (7 tot 17 jaar) onder de vleugels van Wielerbond Vlaanderen. (zaterdag)
Na jarenlange onderbreking is er nu ook terug een provinciaal kampioenschap voor alle elite-renners en deze manche is tevens de afsluiter van de Flanders XCO Series. (zondag)
 

FlandersMountainbike2016Zaterdag 1 oktober: MTB Kids Series 

Er worden 220 kinderen aan de start verwacht. Enerzijds is er de competitie voor licentiehouders (reeksen U9-U11-U13 en U15) en anderzijds zijn er de dikkebandenraces voor kinderen zonder vergunning.
De dikkebandenraces zijn een kennismaking met de competitiesport en de mountainbikesport in het algemeen. Alle kinderen worden beloond met een medaille en een goodie-bag. Dit zorgt voor stralende gezichten op het podium! 
De aspiranten onder de licentiehouders strijden in Ravels om het provinciaal kampioenschap (12-13 en 14 jarigen).  Dit wordt een vurige strijd onder de inwoners van de provincie Antwerpen.
 

Zondag 2 oktober: Flanders XCO Series 

Op dag twee van het mountainbikeweekend in Ravels komen de volgende reeksen aan bod: nieuwelingen, junioren, dames (jeugd), beloften en elite, master 1-2  en fun A en B. dikkebandenrace
Deze reeksen worden onderverdeeld in 4 verschillende wedstrijden. De renners betwisten hier hun finale plaats in het klassement en daarenboven wordt er ook gestreden om de provinciale titel.
 

Ook aandacht voor G-sport bij ATBKEMPEN 

We zijn ook weer vereerd om op zondag de G-sport in het daglicht te zetten.
Het Belgisch Kampioenschap voor doven en slechthorenden wordt in de eerste wedstrijd (Fun B) verreden.
 
Iedereen van harte welkom!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren