atbkids
Afgelopen woensdag stond voor de mountainbike club ATB Kempen de eerste training van het jaar voor de jeugd op het programma.


Het is altijd een beetje afwachten wat dit gaat worden, de jeugd heeft al zoveel mogelijkheden om uit te kiezen en het is dan ook niet altijd zeker of het ook dit jaar wel zal aanslaan. Het weer was alvast een bondgenoot want woensdag konden ze bij ATB rekenen op stralend weer.
De bende die tegen half zeven vanuit alle richtingen kwam aanrijden was echter groter dan verwacht. Van overal kwamen de kids uit de bossen naar de ATB container naast het BMX Devils circuit aanrijden. Vele bekende gezichten van vorig jaar maar deze anciens hadden dit keer ook hun vriendjes mee gebracht ... en hun broertjes en zusjes. Vooral bij de allerkleinsten was de opkomst buiten verwachting.
De trainers en begeleiders onder leiding van Luc Pijpers hadden niet gerekend op een opkomst van een 60 tal kids en moesten daarom snel hun structuur aanpassen aan de omstandigheden.
De kids werden snel ingedeeld in 5 verschillende groepjes en na wat peptalk van zenuwachtige ouders in de aard van “ Zet uwen helm goed !  - Op tijd drinken hé jongen! – Goed luisteren naar den trainer zalle ! “ konden de groepen aan hun eerste training beginnen. Deze eerste les duurde zowat één uur en iedereen kwam met rode blozende kaken terug bij de container om te verzamelen na de training. Binnen 2 weken zien we deze groep hopelijk weer terug met evenveel enthousiasme.

Bron: ATB Kempen

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren