Axel VK kop

Nadat hij vorige week al nationaal kampioen werd pakte Axel Van Den Broek uit Ravels gisteren in het Vlaamse Dudzele ook de Vlaamse titel in het veldrijden.

Axel DudzeleHet zijn drukke tijden voor de leden van de Landelijke Renners & Crossers. Vorige week streden ze nog voor de tricolore trui, deze week werd het Vlaams Kampioenschap beslecht in Dudzele. En tussendoor zijn er nog gewone crossen.

Axel Van Den Broek uit Ravels is op dit moment ijzersterk bezig, dat bewees hij vorige week al door oppermachtig Belgisch Kampioen te worden in Aalter. En afgelopen zaterdag finishte hij in het Henegouwse Wattripont nog 2de.

 

Vlaamse Titelstrijd

Gisteren stond dus de Vlaamse titel bij wielerbond LRC op het spel en in de caterogie F, die van de 9, 10 en 11-jarigen die met bijna 60 aan de start stonden, werd het een felle strijd tussen Miel Dekien en onze dorpsgenoot. En het was opnieuw Axel die op het einde over de snelste benen beschikte. Hij boekte zo reeds zijn 8ste zege van het seizoen en is nu ook Vlaams Kampioen !

Volgend weekend, op zondag 4 december, wordt het WK georganiseerd in Langemark aan de Westhoek. Ga voor die wereldtrui Axel !

{halloween}

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren