devils2015

Afgelopen vrijdag ging in het cultureel centrum De Wouwer de jaarlijkse clubvoorstelling door van The BMX Devils uit Ravels.
De “Devils” uit Ravels toonden hun nieuwe outfit aan het talrijk opgekomen publiek. 
 

136 vergunninghouders bij the Devils 

De Devils vangen het seizoen 2015 aan met niet minder dan 136 BMX’ers en 27 MTB’ers, allen afkomstig uit onze regio. Opvallend dit jaar is het groot aantal jonge rijders die dit jaar de kleuren van de Devils gaan verdedigen. Volgens de voorzitter blijft dit het hoofdobjectief van de club. De jongens en meisjes op jonge leeftijd laten kennis maken met BMX en MTB en hen op een speelse manier een pak technische bagage meegeven. 
Opvallend ook het groot aantal meisjes die aangesloten zijn bij The Devils. Niet minder dan 32 dames verdedigen dit jaar de clubkleuren.
De Devils huldigden ook hun Kampioenen 2014. Dieter Willemse, Briek Bertels en Sterre Vervloet werden in de bloemetjes gezet.
Wie de piloten aan het werk wil zien, kan dit doen op zondag 27 september. Op die dag wordt op hun parcours, gelegen in het sportpark van Ravels, de laatste Flanders Cup 2015 verreden. 
atb jeugd2015De MTB afdeling organiseert op 3oktober nog een KIDS challenge en op 4 oktober een Flanders Cup op het MTB parcours in Ravels.
Wie eens wil kennis maken met BMX of MTB kan dit op iedere woensdagavond. Er zijn dan speciale trainingen voor jongens/meisjes die willen starten met BMX of MTB. Meer info op www.thebmxdevils.be
 
Vele ander foto's van de perspresentatie kan u hier nog vinden : Presentatie BMX Devils & ATB Jeugd MTB 2015
 
 
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren