u13 WEELDE POPPEL

Na de pandoering in de heenwedstrijd tegen de provinciale selectie van Duffel stond vanavond de terugwedstrijd op het programma.

Je zou denken dat onze miniemen met een bang hartje deze wedstrijd zouden aanvatten.  Niets bleek echter minder waar.

Tactisch offensief ondanks overmachtige tegenstander.

Coach van Hees had een uitgebreide analyse gemaakt van de tegenstander en zette een tactisch tegenoffensief in.  De spelers van Poppel en Weelde kregen elk hun opdrachten om de pas- en looplijnen van Duffel af te snijden.  Ondanks de vroege 0-1 werkte de aanpak wonderwel.

Meer zelfs, ... KFC Duffel zat in de Poppelse tang en vond geen antwoorden op het Kempens enthousiasme en moest het hoofd buigen voor het geel-blauwe karaktervoetbal.  Onze U13 maakten nog voor een kwartwedstrijd de gelijkmaken en net voor rust kwamen ze zelfs knap op voorsprong.  2-1 bij de rust.

Na rust stak Duffel echter een tandje bij en het vat bij onze jongens geraakte stilaan op.  Ondanks nog een derde Poppelse treffer in de tweede helft stond er na een uur voetbal een overdreven 3-7 op het bord.  Hierdoor verlaten de miniemen van Weelde en Poppel met een goed gevoel en opgeheven hoofd de jeugdcup met een teamprestatie om u tegen te zeggen!