jackie groenen

Het duurde heel erg lang gisteren, maar net voor minuut 100, al een stuk in de eerste verlenging probeerde Jackie Groenen een keertje op doel te schieten... “Ik dacht …. Ik probeer het een keertje.”

De bal zeilde net naast de linkerpaal binnen, de Zweedse doelvrouw had geen verhaal en Holland stond zowaar met één been in de finale vrouwenvoetbal.

Spannend maar geen oogstrelend voetbal.

Later bleek het doelpunt van Groenen van goudwaarde voor het Nederlandse elftal. Zweden kon niet meer tegenscoren en Nederland staat zondag gewoon in de finale.

De match was geladen vanaf de eerste minuut met een sterke Zweedse ploeg die probeerde Nederland te “overrulen…. “ . Nederland verdedigde echter stug en gaf geen krimp, vooral een erg nuttige Groenen wilde niet kapituleren.

Onze Poppelse voetbalvrouw Jackie Groenen, die pas twee maanden geleden het Duitse FFC Frankfurt ruilde voor Manchester United staat bekend een fanatieke kuitenbijter die nooit afgeeft. Voor haar Duitse avontuur maakte ze de overstek naar de Women’s Premier League al eens toen ze ook  2 seizoenen voor Chelsea speelde.

Als jonge meid was ze eerst gepassioneerd door het judo, vandaar dat ze zo stevig op haar benen staat. Toch koos ze resoluut voor haar voetbalcarrière en dat lijkt haar geen windeieren te leggen. Misschien krijgen we straks met Jackie wel een eerste wereldkampioene uit onze gemeente.

Wij zitten in ieder geval voor de buis, de Tour de France kan wel een dag wachten.

Veel Succes Jackie    

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren