" 1 ding is zeker, Staalhard wint den beker !! " galmde er vrijdagavond 3-5-2013 omstreeks 20.54 door de sporthal van het Stadspark in Turnhout. De bekerfinale tussen ZVC Fettah en ZVC Staalhard was net afgelopen en Staalhard had aan het langste eind getrokken. De spannende thriller eindigde op 1-2.
De sporthal was ei zo na vol en de supporters van beide ploegen hadden er zin in. De wedstrijd begon gelijk opgaand aan een moordend tempo met snel tik-tak voetbal. De eerste kansen waren wel voor Fettah, die technisch beter waren, maar het was Staalhard dat op voorsprong kwam. 0-1 bij de rust, de supporters haalde opgelucht adem en dachten dat het al binnen was.


Maar Fettah kwam gedrevener uit de kleedkamers en speelde een hele sterke 2de helft, waarin ze de betere ploeg waren. 10 min voor tijd krijgt Fettah een vrije trap op 6m van het doel en deze wordt ' Staalhard ' in het doel getrapt waardoor de bordjes weer gelijk hingen. Zo leek de wedstrijd af te lopen op een billijk gelijkspel maar daar besliste Staalhard anders over. Mooi counter door het centrum, spel wordt verlegd naar rechts en aan de 2de paal wordt de bal binnengetikt. Zo pakte Staalhard nog op het nippertje de beker. Scouts van diverse topploegen die gisteren aanwezig waren zullen het vandaag erg druk hebben.

De volledige kern van ZVC Staalhard: Danny Bols – Dries Hutten – Tom Huyben – Jelle Moeskops – Nick Vloemans – Koen De Bont – Jasper Moeskops – Stijn Van Gils – Rob Van Tilborg – Darren Verschueren – Joey Verschueren – Floris Wassing – Robin Van Lieshout – Jan Van Tilborg – Leo Van Loon – Kris Van Hees – Paul Dries – Jan Poets

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren