juniores poppel - kampioen
De gewestelijke reeks u23 B heeft dit voetbalseizoen met KFC Poppel een oververdiende kampioen. De juniores van onze meest noordelijke deelgemeente speelden een knap seizoen, maar moesten vanwege een in de war gestuurde kalender en wat kampioenenstress nog tot de laatste speeldag wachten om te kunnen vieren. En dat lukte dan ook afgelopen zaterdagnamiddag op het veld van Meerle. Champagne en bier vloeiden rijkelijk en later op de avond bij Mieke Pap kregen de jongens nog een extra verassing.... geen flowers in a box.... Ook dat was ze gegund na een knap seizoen.

KFC Poppel_viering_junioresVanwege heel wat afgelastingen in het najaar stond Poppel enige tijd 2 of 3 matchen achter tegenover andere teams. Daardoor bleef het lange tijd koffiedik kijken of ze bij die inhaalwedstrijden ook de nodige punten zouden halen om de titel te pakken. Bovendien kregen de Poppelse juniores ook te maken met zogenaamde kampioensstress... oei-oei, als we nu maar niet verliezen...  En zo gingen op het einde van het seizoen toch nog wat kostbare puntjes verloren.

En zodoende moest men afgelopen zaterdag op Meerle gaan winnen. De tweede in de stand Vlimmeren had namelijk enkele uren eerder al gewonnen bij Hoogstraten, dat wisten ze. En om de boel nog een beetje te komen jennen, kwamen die van Vlimmeren nog even naar de wedstrijd van het naaste concurrent in Meerle kijken. Ze beloofden die van Meerle zelfs een vat als zij Poppel zouden verslaan.

juniores FC_Poppel_-_spelersEn het ging in het begin niet zo makkelijk voor de van Poppel, Meerle speelde fel en kwam nog voor de pauze 1-0 voor.  Poppel dus in de problemen, maar wat mental-coaching in de kleedkamers moet deugd gedaan hebben. Er kwam een gemotiveerd Geel-Blauw op het veld de tweede helft en al snel werd het 1-1. Poppel duwde door en zat plots terug op kampioenenkoers toen het 1-2 werd. Uiteindelijk hadden de jongens nog overschot want de eindstand werd nog 1-4. Een knappe zege.

En zo konden de flessen ontkurkt worden en de plateaus bier aangevoerd. De meegereisde supporters vierden mee. Later werd het feestje verder gezet bij Mieke Pap waar de jongelingen nog een pikante verassing kregen gepresenteerd. Men zag dat het goed !

Proficiat aan alle spelers, hun trainer Jochem Van Oss en afgevaardigden Patrick Verheyen, Michel Jansen en Frank Van Den Borne !

Fotoreeks PdR :  Juniores KFC Poppel kampioen 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren