u12poppel weelde

Vandaag liep de wekker af om 6.00u voor onze kampioenen van KFC Poppel en KSK Weelde.  

Om 7.00u stond immers de bus klaar aan de kiosk in Poppel.  

De 5 communicanten van de Sint Valentinusparochie in Poppel hadden van onze voetbalminnende pastoor Herman Jansen de zegen gehad om de finale opdracht tot een goed einde te brengen.  

De eerste wedstrijd tegen Destelbergen eindigde op een fel bevochten 0-0.  De keepers van beide ploegen eisten een hoofdrol op in deze partij.  De volgende wedstijd tegen KWES Schoonbeek-Beverst  kwamen onze jongens op een 1-0 achterstand.  Na de pauze kwamen de bordjes weer gelijk na een magistrale goal van Robbe Adriaansen.  Helaas frommelde onze tegenstander in de toegevoegde tijd een bal in onze netten, jammer maar helaas….

Thrillerwedstrijd.

De derde wedstrijd beloofde een thriller te worden.  Alles verliep volgens plan.  Van Hees stond als een rots in de verdediging.  Devue was het brommerke van de rechtse flank.  Caers heerste over het middenveld.  Het aanvallend compartiment dreigde constant met Buyckx en Beuls op de flanken en een constante infiltrerende Dries.  

Diepe spits Adriaansen scoorde op een fraaie manier zijn tweede treffer op dit mondaine tornooi.  We kwamen nog een paar keer dicht bij de goal door mooie acties van Louro. Helaas kon de tegenpartij nog 2x scoren zodat deze partij met 0 punten werd afgesloten.  De laatste wedstrijd werd winnend afgesloten.  Bruurs en Haagen speelde een toppartij en Beuls en Pinnet zorgde voor de goals.  De kleine keeper Seppe Adriaansen, in Poppel beter gekend als de kleine Courtois, was de man van het tornooi voor KFC Poppel en KSK Weelde met zijn vele cruciale reddingen.  Trainersstaf, supporters KFC Poppel en KSK Weelde zijn apentrots op deze gouden generatie.   

Sinds Oktober hebben deze jongens en meisje alles gewonnen en ze sluiten af als 4de beste ploeg van heel Vlaanderen.  Toch iets om trots op te zijn!!

 WhatsApp Image 2019 05 20 at 11.33

WhatsApp Image 2019 05 20 at 11.40

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren