ksk weelde

Met 2 vooruitgeschoven wedstrijden begon gisterenavond op de velden van KSK Weelde de Beker van Ravels editie 2014.
Als eerste wedstrijden stonden de eerste elftallen en reserven op het programma en uiteraard was Rawepo alweer aanwezig. Omdat grote aandacht uitging naar de nieuwkomers in de eerste elftallen van beide teams ging onze aandacht vooral naar dit treffen.

IMG 7635Flandria nog niet klaar voor de competitie?

Jammer genoeg waren de twee teams zo vroeg op het seizoen nog niet op oorlogssterkte, maar de uitslag loog er alleszins niet om.
Blijkbaar had de scheidrechter wat teveel WK voetbal gekeken want na 20 minuten lastte de brave man zowaar een drankstop in ….. nochtans was het gisterenavond niet zo warm dat dit noodzakelijk was.
Hoewel Flandria goed van start ging met veel balbezit en  ogenschijnlijk controle over de wedstrijd had, keken ze al snel tegen een 3-0 achterstand op. Deze werd door KSK simpel door enkele tegenaanvallen bij elkaar getrapt tegen alle verwachtingen in. Toch mistte ook  den SK één van hun vedetten, Matti Byns.  Gelukkig konden ze wel rekenen op een sterk sluitstuk met goalie Bols die met enkele fraaie reddingen à la Thibaut Courtois uitpakte en zo een clean sheet kon houden tot Flandria een strafschop kon omzetten zodat gerust werd met een 3-1 stand.
IMG 7662Na de rust breidde Weelde zijn voorsprong nog netjes uit  tot een droge 5-1,  hopelijk blijven ze nu met hun voetjes op de rond want om te gaan zweven is het nog wat vroeg op het seizoen. Alleszins toch een mooie start die  nog veel sprankelend voetbal beloofd voor het komende maanden. Flandria, die toch ook wat titularissen moest missen heeft nog wel wat werk voor de boeg vooraleer ze met een gerust hart  de competitie intrekken.

Ook Reserven van KSK Weelde halen de volle buit binnen.


IMG 7650Bij de reserve elftallen was het ook KSK Weelde dat de lakens naar zich toe kon trekken met een overwinning van  2-1, een beetje minder marge dan bij de grote broers maar deze drie punten zijn ook binnen.

Volgende wedstrijden Beker van Ravels.


Vanaf dinsdag 12 augustus staat de rest van de wedstrijden om de Beker van Ravels gepland. Deze gaan ook door op de velden van Welde met de U17 en U15 op  19.00H.
Woensdag 13 augustus is het dan de beurt aan de U13 - U11 - U21 – reserven en eerste elftal, allemaal ook om 19.00H maar die wedstrijden vinden plaats in Poppel.
De toeschouwers kunnen dan maar liefst 5 maal komen supporteren voor hun favoriete ploegen.
De rest van de kalender voor de Beker van Ravels kan u hier onder vinden.

U kan nog enkele andere foto's vinden in de fotoreportage : Beker van Ravels

Wedstrijdschema alle wedstrijden Beker van Ravels : Wedstrijdschema BVR 2014

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren