Preminiemen KSK_Weelde_vieren_de_nationale_titelAfgelopen woensdagavond was het dan weer zover er moest weer worden gevoetbald voor de cup. De miniemen moesten hun eerste wedstrijd naar Rijmenam en de Kadetten speelden hun terugmatch in en tegen Aartselaar. De scholieren die hun ook hun terugwedstrijd moesten spelen en uit met zware cijfers hadden verloren hadden forfait gegeven. De velden hebben er mede toe bij gedragen dat er werd besloten om de wedstrijd niet te spelen.

De kadetten werden "gelijk de echte" in 2 bussen van garage Jochems, waarvoor dank, naar de pleinen gebracht. De ouders gingen op eigen gelegenheid, met een ‘indien mogelijk keren’ tegen de voorruit geplakt, op weg.
Nog altijd niet zo simpel, het is wel eens gebeurd dat verschillende ouders later of zelfs te laat arriveerden, met GPS. Er moet geluisterd worden als mevrouw links zegt. Als de chauffeur dan rechtdoor rijdt omdat "dat toch korter is" en na een x aantal keren "indien mogelijk keren" de GPS gewoon stopt omdat er toch niet wordt geluisterd, slaat bij de chauffeur toch de schrik om het hart. Vertwijfeld sprekend kom,kom licht de gps weer op…… nee TomTom, waarna het beeldscherm weer permanent op zwart gaat. Dan gaat het fout. De GPS brengt U altijd op de plaats, hoe is niet belangrijk, arriveren des te meer.

jeugdcup cecemel_-_het_nieuwsbladNu waren voetballers en supporters allemaal op tijd in Aartselaar. Op een kunstgrasveld een mooi kunstgrasveld, een heel mooi kunstgrasveld werd er om 18.00u afgetrapt. In deze moderne tijd wordt ge sms’t. De eerste sms kwam van Rijmenam, onze miniemen stonden na enkele minuten al met 0-1 voor, en oei 1 -1. Daarna in Aartselaar de bal in de netten bij Aartselaar en onze jongens stonden ook met 0-1 op voorsprong. De thuismatch werd met 5-2 gewonnen dus nu moest Aartselaar toch echt uit startblokken komen om nog enigszins hoop te houden op een volgende ronde. Aartselaar maakte 1-1.

Het was voor de rust een beetje een matte wedstrijd geweest, het was misschien het gras of liever ‘ geen gras’ , maar na de rust was het al niet anders onze jongens maakten gelukkig 1-2 wat de avond nog een beetje opfleurde. De tegenstanders hadden nog enkele niet te missen kansen toch gemist maar uitendelijk konden ze met een late goal de eer nog een beetje redden, maar de kadetten van Weelde gaan naar de ½ finale. Goed zo…..

Onze miniemen verlieten met hetzelfde resultaat het veld met de wetenschap dat de return op 12 maart thuis wordt gespeeld. Aanvang 17.30 u komt dat zien….

De kadetten komen in de ½ finale KFC Mol tegen, een geduchte tegenstander die vorig jaar zo maar nipt werd uitgeschakeld. Waar Weelde uit onderuit ging met 4-2, speelde het thuis de achterstand weg, een bloedstollende wedstrijd die eindigde in 2-0. Als je praat van spanning nou die was te snijden. 19 maart spelen onze kadetten hun eerste match thuis en ze kunnen wel wat supporters gebruiken dus ….Hé er zit een knop op de tv die helpt je zo uit de puree, druk ‘m in en ga maar mee. "Doe maar", letterlijk en figuurlijk. Aanvang 18.00u.

Groetjes van een voetbalvader

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren