Vervolg EK 2016 kop

In tal van cafe's in onze gemeente kan het EK voetbal op groot scherm worden bekeken. Afgelopen maandagavond zakten wij af naar Het Vervolg in Weelde waar we met een uitgelaten menigte de wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Italië volgden.

Vervolg EK_-_cafeHet cafe van Steve & Gitte liep helemaal vol voor de eerste poule-wedstrijd van onze nationale ploeg. De sfeer zat er vanaf het begin al meteen in, de Belgische driekleur was te zien in alle vormen en rond zowat alle lijven. Naarmate de het tijdstip van de aftrap naderde steeg ook de spanning.

 

Vervolg EK_-_volksliedHet Belgisch volkslied galmde nog behoorlijk gedreven door het cafe, maar niet veel later hoorden we reeds kritische opmerkingen. Velen staarden naar het grote scherm met een blik van ongeloof, waren dat onze "duivels" ? Het spelpeil lag in ieder geval ver beneden de verwachtingen van de aanwezigen. En na het eerste doelpunt van Italië groeide het ongenoegen alleen maar.

 

De tweede helft bracht helaas weinig beterschap en het trage en ongedreven spel van de Belgen zorgde enkel maar voor meer gemor. Vooral Lukaku en De Bruyne moesten het ontgelden, de schreeuw om Dries Mertens werd des te groter.

 

Vervolg EK_-_uitgedostEen minuut voor het eindsignaal volgde de tweede koude douche, eerst de misser van Lukaku en als slot een tweede tegendoelpunt. De supporters, die dropen in stilte af, dronken nog een glas of discusiërden nog even verder.

Vervolg EK_-_spanning

Toch mogen ze de hoop nog niet opgeven, zaterdag tegen Ierland zijn er nieuwe kansen. Ook dan kan de match gevolgd worden in Het Vervolg of in een van onze andere cafe's.

Vervolg EK_-_spanning_2Vervolg EK_-_ontgoochelingVervolg EK_-_spanning_4Vervolg EK_-_spanning_3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren