We vernemen zonet dat Glenn Van Vugt, de jonge motorcrosser uit Weelde zondag op de Keiheuvel het slachtoffer geworden is van een zware valpartij. Over de aard van zijn kwetsuren gaan de wildste geruchten de ronde waar we nog even niet aan mee willen doen maar ze zouden zeer ernstig zijn. We wensen Glen en zijn familie die dit jaar al eerder werden getroffen door de zeldzame ziekte van zijn zus het allerbeste toe. We zullen U op de hoogte proberen te houden zodra we meer nieuws hebben.

UPDATE / bron: http://www.whitebull-mxteam.be Glenn komt zwaar ten val.

Zondag op de Keiheuvel is Glenn in de tweede manche zwaar ten val gekomen. Ik vind nu pas de kracht en de moed om iedereen die met ons meeleeft op de hoogte te brengen van wat er nu precies met mijn jongen aan de hand is.

Glenn had bij aankomst in het ziekenhuis geen gevoel meer. Hij is overgebracht van Mol naar Edegem waar de chirurg klaar stond om Glenn meteen te opreren. Om 22.30 uur zijn Ze de operatie gestart om 03.15 kon de chirurg ons vetellen dat de druk was weggenomen maar dat we niet veel hoop moesten hebben. Glenn zijn zesde borstwervel was gebroken met een dwarsleasie tot gevolg. Toch blijven wij positief omdat Glenn na de operatie wel kan zeggen waar je hem aanraakt. Dat kleine lichtpuntje in de duisternis houd ons sterk en geeft ons de kracht om niet op te geven. Glenn mag momenteel maar even bezoek en niet meer dan drie personen. Hij is er zelf nog niet aan toe om bezoek te ontvangen. Wie hem een hart onder de riem wil steken kan hem een kaartje sturen en dan bezorgen wij hem dat.

Glenn van Vugt Veldstraat 6 2381 Weelde

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren