Scan Happen en Trappen 2022

Na twee jaar onderbreking vanwege de coronamaatregelen hernemen de Rappe Wielen en café Mieke Pap hun succesvolle arrangement ‘HAPPEN EN TRAPPEN’ in Poppel.

Het betreft een culinaire fietstocht waarbij de Rappe Wielen het fietsparkoers voor zich nemen, terwijl Mieke Pap het culinaire gedeelte verzorgt.

De fietsroute volgt de Belgische en Nederlandse groen-witte knooppunten van het fietsnetwerk. Het fietsgedeelte bestaat uit 2 lussen, eentje van 29,50 km en het tweede van 20 km. Je mag de ganse route ook ineens afwerken of je beperken tot één lus.

Voor je vertrekt mag je genieten van een verwenkoffie. Na de eerste lus mag je genieten van een heerlijk voor- en hoofdgerecht, waarbij je telkens de keuze hebt uit 3 gerechten. Na de tweede lus wordt je beloond met één van de 3 mogelijke desserten als afsluiter. Dit alles voor de democratische prijs van 29,90 €.

Het culinaire gedeelte legt dit jaar de nadruk op producten van plaatselijke telers en de fietstocht is daarbij zo uitgestippeld dat je langs enkele van die telers passeert, zoals de aspergevelden van Nooyens nabij Tulderheyde en de blauwe bessen-struiken van Mulders in Hulsel.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aangewezen je deelname aan te melden via tel. 014/65.50.10 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het evenement vindt plaats van einde april tot 30 september. Het café opent elke dag (behalve donderdag) om 11h en op zondag om 10h

Iedereen is bij deze van harte welkom !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren