marathon castellon
Gisteren bereikte ons het bericht dat 3 van de vijf Ravelse deelnemers aan de Marathon de Castellon in Valencia met succes de eindmeet haalden.
Felix De Bever deed dit zelfs in een personal besttijd van 3:25. Hij bleef daarmee net Werner Van Dun een minuutje voor.
 

Marato de Castello.

Het vijftal had er goede moed op om met z’n allen de finish te halen maar er waren in de aanloop de laatste weken wel wat probleempjes op gedoken. Zoiets is natuurlijk lastig als je lichaam mentaal klaar is om de grote uitdaging aan te gaan en dan een enkel of één of ander spierpijntje stokken in de wielen komt steken.
marathon carin felix werner
Gelukkig had Felix De Bever een begenadigde dag en kon hij zijn beste tijd ever lopen. In onderstaande link kan u de finish bekijken van “Fast Felix”.
Werner van Dun zit nu al te denken aan een revanche want hij kwam slechts een minuutje later over de eindmeet van 42.195 km. Ook Werner vonden we terug in de beelden van de finish.
Als derde kwam Carine Couwenberg, onze Ravelse schepen van onderwijs en lokale economie ook binnen de vier uur over de eindmeet. Dat was een doel op zich naast de finish halen en daar kan ze trots op zijn en wij een beetje jaloers. 
 
Verliezers zijn er niet want de twee die de finish niet haalden hadden dit vooraf al ingepland. Zo stapte Wim Struyfs na 30 km uit de race. De blessure die hij had opgelopen maakten afmaken van de marathon misschien niet onmogelijk maar Wim heeft zijn zinnen al op de marathon van Rotterdam om revanche te nemen op gisteren.
Ook Ad Verhoeven, de vijfde Ravelse deelnemer stapte na halfweg uit de wedstrijd.
 
 Gefeliciteerd aan allen voor hun prestaties
    
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren