1 F35A1420 001
Niet te warm, niet te koud en vooral ….. droog.
Speciaal voor de kleinste lopertjes is dat wel een vereiste voor vele ouders om hun peuters te laten deelnemen aan de loopkoers voorafgaand aan de langere afstanden voor de groten.
 
 
1 IMG 9551
 

Veel dezelfde gezichten, elk jaar weer.

Net als elk jaar zien we dezelfde snelle beentjes steeds weer terug. In de komende jaren zullen zij de grotere afstanden aankunnen en zich gaan meten met de winnaars van vandaag.
In totaal zullen er zo’n kleine 300 lopers hebben deelgenomen aan deze 30e Stratenloop.
Er werd gelopen over drie verschillende afstanden naar keuze.
 

Korte afstand: 3.7 km

In de kortste afstand was het Weelde en Ravels boven met twee lokale lopers die met de ereprijzen gingen lopen en een derde uit Ravels die het podium mocht volmaken.   Rowan Segers hield met een tijd van 13:14 het andere lokale talent Joren Moonen met 38 seconden achter zich. Derde plek was voor Brend Loodts in een tijd van 14:05. 
Bij de dames was de eer weggelegd aan een jonge juffrouw uit Beerse die we al eerder hebben zien zegevieren, Nicky Van de Sande. Ze versloeg Ellen Bijns uit Weelde met een kleine minuut zodat ze zeker wel de sterkste was en  Hanne Mertens uit Ravels-Eel.
 
1 IMG 9626
 

Middellange afstand: 7.4 km 

Bij de middellange afstand van 7.4 km was het een loper uit Turnhout die onze eerste lokale loper uit Weelde, Maarten Van Hoof de loef af kon steken. Maarten kwam slechts 6 seconden tekort voor de overwinning, maar deze ging naar Ronny Dalen in een tijd van 29:02. Rob Horemans was een verdienstelijke derde.
Bij de vrouwen ging de eerste plaats naar de zestienjarige Carolien Verheyen uit Ravels voor Frauke Vercalsteren en Hanne Van Gils, voor de derde keer op rij derde bij de dames in deze wedstrijd.
 
1 IMG 9749
 

Lange afstand: 11.1 km

Restte nog de lange afstand van 11.1 km waar het lange tijd tussen twee lopers ging die elkaar nauwelijks een meter gunden. Aan de eindstreep was het nochtans Kurt Verheyen die zich had los gerukt van Stijn Jacobs uit Vorselaar. Kurt Verheyen van Merksplas won met een mooie tijd van 39:15 met ruime voorsprong. Peter De Bruyn  uit Westmalle werd derde op ruime achterstand van Kurt Verheyen.  Eddy Van Steenbergen was onze eerste local op de 4e plaats voor Wim Struyfs  (5e) en David Verdonck (6e). 
Voor de eerste dame was het wachten tot de 27e plek met Leen Nooren uit Baarle Hertog, ze klopte onze lokale Stin Vloemans met slechts enkele seconden die strandde op de tweede plaats. Katrijn Vloemans was derde dame op een 30e plek.
 
1 IMG 9799
 

 UITSLAGEN

 

Fotoalbum 30e Stratenloop "Dwars door Weelde"

Traditiegetrouw was Rawepo weer op post om de vele lopers een herinnering te bezorgen in de vorm van een foto in ons fotoalbum.
 

Interesse om deze fotoalbums te sponsoren? Dat kan met een sponsorlogo op elke foto.... vraag naar de voorwaarden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
1 2015 kermisloop 506

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren