©  TTV Poppel archief

Op vrijdagavond een volle gezellige zaal in Poppel.

De A ploeg moest aantreden tegen Nijlen A een pittige tegenstander voor het derde klasse debuut.

Helaas werd het ook een nederlaag van 5-11. Christian Pattinama en Rico Berendsen wonnen elk 2 partijen. Leon van Lieshout en Guy Van Tigchelt waren er akelig kort bij telkens maar hadden wellicht minder geluk. Het extra puntje kwam omdat de tegenstander van Rico na de pijnlijke 3-0 nederlaag tegen Christian geen goesting meer had.

De B ploeg was even sterk als de tegenstander uit Turnhout. Tom Spiritus en Erik Tilemans waren sterk en wonnen drie partijen. Eric Schopman die zijn 250e competitiewedstrijd voor Poppel speelde won er 2. Raymond Batten vorige week nog onklopbaar kon dat kunststukje een klasse hoger net niet herhalen, 8-8 einduitslag.

De C ploeg ontving ook een ploeg van Turnhout. Een oppermachtige Hans Kersten was een paar maatjes te groot en won alle vier partijen. Francien Vissers was ook goed op dreef en pakte een puntje. Jan Van Rooy en Antoine Gremmen bleven met lege handen, maar Antoine verbeterde wel zijn PR rallypercentage voor de 2e week op rij en dat is een uniek prestatie.

A jeugdploeg heeft uitzicht op kampioenstitel.

Op zaterdag was 't Molenslop het toneel voor de jeugd. Twee thuisploegen leidde tot de nodige sfeer en gezelligheid op de zaterdagochtend. De A jeugd boekte een spetterende overwinning. Senno, Luuk en Pim waren ijzersterk en gaan vermoedelijk samen met Turnhout uitmaken wie dit jaar kampioen wordt in de vierde klasse. De B-ploeg zien we ook wekelijks sterker spelen. Brasgata was nog net iets sterker en won met 7-3. Lucas was er telkens dichtbij, speelde zelfs een belle. Best goed als je net van de U12 komt. Mikäel deed het ook hartstikke goed. Hij is nog niet zo heel lang aan het tafeltennissen maar heeft zich uitstekend geweerd tegen de jongens van Brasgata die al veel langer spelen. Rayan moest alle zeilen bijzetten om de punten binnen te halen, er moesten zelfs twee vijfsetters aan te pas komen maar dan is ie op zijn best. Hij boekte drie fraaie overwinningen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren