tumbling1

Turnvereniging Lenig & Gezwind viert dit jaar 34 jaar zelfstandig bestaan.

In deze  periode van zowat een hele generatie is er heel wat gebeurd , een periode waarin Lenig en Gezwind met haar 290 actieve leden is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande Kempische turnverenigingen. 

Kleintjes worden groot.

Het is ook een periode waarin kleintjes groot worden , een periode waarin de kleuters van destijds nu mee aan het roer staan van een stevige batterij lesgevers en een goed bestuur. 

Het L&G geboortekaartje dateert uit 1982. L & G Turnhout heeft Ravels op de goede weg gezet , maar al vlug konden ze het zelf allemaal beredderen. Sinds 1986 werkt Lenig & Gezwind zelfstandig , met succes trouwens . L&G is niet alleen een grote vereniging , er is ook kwaliteit in overvloed in huis. Kwaliteit vooral in de vorm van mensen die zich willen inzetten , die voor de vereniging uitkomen. Dat vinden ze belangrijk. 

“Wij zijn dan ook fier U dit feest van dans, turnen, muziek en licht reeds voor de 34ste keer te kunnen presenteren. Weerom hebben onze turnsters, turners, lesgeving en hulplesgeving zich heel hard ingespannen om er voor ieder van jullie een mooi schouwspel van te maken. Anders dan vroeger , doch net zoals de vorige 24 jaar met onze alles omvattende thema ' s hebben we dit jaar weerom geopteerd voor een thema waarin de kinderen flirten met verschillende bekende dansstijlen . . 

" We gonna DANCE . . . ? " 

Dit jaar is er , misschien nog meer dan vorige jaren , achter de schermen weer veel werk geleverd . Ook onze gemeente en onze sponsors hebben zowel materieel als financieel weer heel wat bijgedragen . Dank ! Een speciaal woord van dank willen we richten aan alle mensen die zich dit weekend en vooral gedurende het ganse jaar voor onze kring inzetten . Het wordt veel te weinig gezegd , maar wat de Leiding , het Bestuur en onze vrijwillige medewerkers presteren is fantastisch . Duizend maal dank . Zo , het heeft veel nachtelijke uren en slaap gekost , maar wij zijn klaar om U te presenteren : De Turnshow 2020!

1rawepo cameraFotoreportage 34e Turnshow Lenig & Gezwind

Even geduld aub, meer dan 2.000 fotos opladen kost tijd ..... kom later terug als ze nog niet allemaal zichtbaar zijn.

 acro1

1 filmcamera The Movies

 Cheerleaders

Tumbling

Acro

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren