tvvpoppel jeugdwerking 

Van 1-30 sep vindt de 10de editie plaats van de 'maand van de sportclub'(voor ons de eerste keer). Met deze actie wil Sport Vlaanderen en de gemeentelijke sportdiensten de clubs en hun werking in de kijker plaatsen.

Maak zo kennis met de sport tafeltennis. Elk jeugdlid die zich inschrijft in de maand september, krijgt een gratis club t-shirt cadeau!!

TTV Poppel zet deuren open voor grote publiek.

In de maand september, zet TTV Poppel haar deuren open voor het grote publiek. In deze maand bieden wij gratis trainingen aan voor volwassenen en jeugd. De trainingen worden gegeven door Koen Aernouts. Koen is onze vaste trainer (net zoals vorig seizoen) . Deze trainingen worden door hem mooi uitgewerkt, en worden gegeven met passie in ontspannen, gezellige sfeer. Hij brengt de spelers de juiste technieken bij, om zo te kunnen evolueren tot goede tafeltennissers. De trainingen vinden plaats op maandag van 19u30 tot 21u00 voor de volwassenen. De jeugd komt aan bod op dinsdag 11/9, 18/9, 25/9 van 18u30 tot 20u. Elke jeugdspeler krijgt bij een inschrijving tijdens de 'maand van sportclub' een gratis club t-shirt cadeau.

Kom zeker langs voor deze sport te ontdekken!

Voor bijkomende info kan u ons altijd contacteren.

De gegevens kan u vinden op onze website www.ttvpoppel.be of op de link http://www.uitinravels.be/vrijetijd/Sport/Maand_van_de_sportclub

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren