ttv1

Afgelopen zaterdag (2juni) stond de eerste Beker van Ravels tafeltennis op het programma.

Het werd een succesvolle dag, waarin Lowie Spiritus de winnaar werd van de jeugd.

sized DF8K8728

sized DF8K8620sized DF8K8535Lowie Spiritus wint jeugdreeks.

Met mooi aanvallend tafeltennis haalde hij deze titel. Cas Boeren (2de plaats en Fran Godsgalk (3de plaats) maakte het podium compleet. Zij kregen hun podiumplaatsen niet zomaar cadeau. De andere jeugdspelers boden stevig weerwerk en toonden ook hun talent. Nadien trakteerde TTV Poppel hen op een frietje met een curryworst. De ouders en supporters kaarten na in de kantine. Het enthousiasme was groot en er werd meteen beslist om met deze jongeren te gaan trainen. Onze trainer Koen Aernouts gaat hen vanaf volgend seizoen trainen, om zo de juiste technieken aan te leren.

Veel volk bij de groten....

sized DF8K8985sized DF8K9197Bij de volwassenen was er een groot deelnemingsveld. Er werd een hele avond gespeeld op 6 tafels, de spanning was te snijden. Het ideale moment voor Eric Schopman, Jamal Gehlali en Rob Pijnenborg om zich in de kijker te spelen. Eric Schopman kroonde zich tot Kampioen van Ravels voor Jamal en Rob. Niels Baeyens werd 4de, Driss Bakkioui vervolledigde de top 5. Ook een mooi resultaat was er voor Arno Willems. De 16 jarige speler werd 6 de en liet zien dat hij een tafeltennisverleden had. Hij zal volgend seizoen de kleuren van onze club gaan verdedigen. Ook een mooi resultaat was er voor Mario Schellekens (G-sport). Hij werd 14 van de 24. Een prachtig resultaat Mario!

Geslaagde avond.

Naast een aantal inschrijvingen van jeugdspelers, polsten ook verschillende volwassenen om volgend seizoen te starten. Een geslaagde avond waarin de mensen kennis maakten met de sport tafeltennis en ook met de club TTV Poppel. Een club voor iedereen, waarin sport beoefenen in een gezellige sfeer voorop staat!!

 

1rawepo camera     Uitgebreide Fotoreportage © TTV Poppel

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren