luc timmermans PK

Op de dag van het 1-jarig bestaan van TTV POPPEL, heeft Luc Timmermans zijn eerste grote prijs van dit jaar in de wacht gesleept.

Het omvangrijke provinciaal kampioenschap met over alle klassen maar liefst bijna 230 deelnemers, was Luc oppermachtig in zijn klasse.

 

Intensieve tainingen werpen vruchten af. 

luc timmermans PK bwDoor de intensieve trainingen van het afgelopen jaar, heeft Luc zich enorm verbeterd. Op zondag in de prachtige accommodatie aan de Balsakker wist hij maar liefst soeverijn de poule te winnen. Luc won alle poulewedstrijden en was daardoor geplaatst voor de finalepoule.

In zijn eerste partij in de finalepoule gaf hij gelijk zijn visitekaartje af. Maar liefst 3-0 werd het. Daarmee was het zilver eigenlijk al veiliggesteld.

In de volgende partij ging het minder makkelijk.  Het was een ware titanenstrijd die beslist moest worden in de belle.

 De laatste set kende een enorm spannend verloop. 5-5, 7-7 daarna leken de zenuwen toe te slaan. Luc kwam achter met 7-9. Maar ook hier wist hij zich wonderbaarlijk terug te vechten. Het werd zelfs 9-9 en toen pakte de tegenstander de 9-10 en stond dus op matchpoint.

Luc hield zijn zenuwen in bedwang maakte 10-10 en denderde daarna door naar 12-10. Het kampioenschap in de NG klasse was binnen.

Namens alle spelers van TTV Poppel, van harte Proficiat Luc !!! Je hebt er keihard voor gewerkt en de overwinning was dik verdiend.

De laatste slagenwiselingen van dit kampioenschap kan  hier bekijken: Luc Timmermans Provinciaal Kampioen.

OP 1 JAAR  TIJD DE KAAP VAN 20 LEDEN BEREIKT

Daarnaast mogen wij met enige fierheid vertellen dat we op 1 jaar tijd, de kaap van 20 leden hebben bereikt. Op maandagavond kan er nog steeds vrij gespeeld worden. Voor diegene die graag westrijden willen spelen in competitieverband, hebben wij 1 ploeg die uitkomt in 5de provinciale. Voor het volgend seizoen zijn er plannen om een bijkomende ploeg op te starten in 6 de provinciale.

 

KAMPIOENSCHAP VAN RAVELS

Daarnaast moeten we vertellen dat door praktische redenen de kampioenschappen van Ravels verplaatst zijn naar zaterdag 2juni. Wij organiseren dan kampioenschappen voor jeugd en volwassenen! Aan deze kapioenschappen kan iedereen deelnemen die in de gemeente Ravels woont.

 

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM EN MAAK ZO KENNIS MET DEZE MOOIE SPORT.

Voor info over onze club : www.ttvpoppel.be of volg ons op facebook

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren