464 cev barcelona 2

Vorige week hadden we het al over het Europese avontuur dat Jeroen Oprins uit Poppel en zijn beachvolleymaatje gingen wagen in het Spaanse Barcelona.
Na een succesvolle campagne wilden ze wel eens proeven van het internationale niveau.
 

Zware poule.

464 cev-barcelona-3464 cev-barcelona-4464 cev-barcelona-1Door het feit dat dit het eerste Europees tornooi is waaraan ze deelnamen werden onze twee Vlamingen in een zware poule uitgeloot. Ze komen terecht bij team Nederland Bouter/Vismans en een Frans team Gauthier-Rat/Loiseau. 
“De eerste match is tegen het Franse team, we gaan goed mee en we krijgen zelfs een paar kansen om de eerste set te winnen. Maar, is het stress of het ongeloof … we krijgen het niet afgemaakt. Set 2 blijven we mooi in hen spoor maar ook nu verliezen we. Tevreden over ons spel, kijken we toch uit naar de volgende confrontatie tegen de Nederlanders.” 
“De eerste set spelen we niet ons eigen spel en we verliezen zwaar. Teleurgesteld beginnen we aan de 2de set, deze loopt beter en we blijven ons spel spelen. Toch verliezen we op het einde de grip op het spel en verliezen weer, jammer maar helaas is het over and out.”
 

Tevreden terugblik op zomerseizoen.

“Het tornooi zit erop voor ons. Toch kijken we tevreden terug, we zijn niet weggespeeld door de teams die het hele jaar door beachvolleybal spelen en trainen. Wij spelen in de winter in de zaal en dat is toch helemaal iets anders. “
“Ook zo na anderhalve maand niet in het zand te trainen merk je toch dat de conditie sterk is achteruit gegaan. Toch zijn we positief over ons avontuur en we willen zeker hiermee verder gaan.”
Nu de volgende stap; alles eens op een rijtje zetten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Verder willen Jeroen en Mathias iedereen bedanken die hen heeft gevolgd via hun facebook pagina "Beachteam Jeroen Oprins - Mathias Blondeel". 
“Blijf ons volgen, want deze uitstap krijgt zeker een vervolg….”
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren